Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Όσοι ταλαντεύτηκαν να ψηφίσουν ΚΚΕ να το κάνουν τώρα

Όσοι ταλαντεύτηκαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές να το κάνουν τώρα, τόνισε ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος μιλώντας στο κανάλι «ONE».

Ανέφερε ότι το ΚΚΕ συνάντησε πολύ θετικό και φιλικό ακροατήριο στην πρόσφατη εκλογική μάχη, ωστόσο, όπως είπε, υπήρξε ταλάντευση πριν την κάλπη. Ενόψει των εθνικών εκλογών στις 7 Ιούλη υπογράμμισε ότι σημασία έχει για το λαό ποιος θα τον υπερασπιστεί την επόμενη μέρα που τα μέτρα θα είναι μπροστά και ένα ισχυρό ΚΚΕ θα είναι ανάχωμα.

Ανέφερε επίσης μια στιχομυθία που είχε, μερικά χρόνια πριν, με έναν εργαζόμενο που ψήφιζε ΝΔ και ο οποίος του είπε πως έφτασε τα 60 χρόνια για να καταλάβει πως όταν μειώνεται το ΚΚΕ χάνει και όταν είναι πιο ισχυρό κερδίζει.

Σημείωσε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα λαϊκά συμφέροντα με τα μνημόνια που ψήφισαν και τις δεσμεύσεις για ματωμένα πλεονάσματα έως το 2060. Έκανε λόγο για κόμματα μιας χρήσης μιλώντας για Ποτάμι και ΑΝΕΛ και για διάττοντες αστέρες αναφερόμενος στον Γ. Βαρουφάκη για τον οποίο υπενθύμισε ότι ως υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το 70% του μνημονίου το πιστεύουμε και θα το κάναμε κι εμείς.

Για τα ελληνοτουρκικά σημείωσε ότι είναι πολύ επικίνδυνες οι εξελίξεις και δεν πρέπει να καλλιεργείται εφησυχασμός όπως έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός κρατών και επιχειρηματικών ομίλων για το μοίρασμα του ενεργειακού πλούτου και των δρόμων μεταφοράς και υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι η συνδιαχείρηση του Αιγαίου με τις ΗΠΑ σε ρόλο διαιτητή και πως αν δεν το πετύχουν αυτό τότε είναι πιθανή και η σύγκρουση.

Το ζητούμενο είναι να μην σκοτωθούν τα παιδιά του λαού για τα συμφέροντα των γιγάντων, για αυτό στις εκλογές ψήφο στο ΚΚΕ, που έχει μείνει όρθιο εκεί που οι άλλοι προσκύνησαν τη σημερινή βαρβαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου