Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Γαβγίσματα


Ενοχλήθηκε η κυβέρνηση από τις χτεσινές κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό, σε συνέχεια της μεγάλης απεργίας στις 18 Φλεβάρη, που δείχνουν ότι ο λαός δεν νομιμοποιεί τον νόμο - έκτρωμα Βρούτση - Κατρούγκαλου.

Γι' αυτό ξαμόλησε τον βουλευτή Πλεύρη, που «ξέρασε» αντικομμουνισμό στη Βουλή, σε γνώριμες για εκείνον αποστολές, με αφορμή τις αναφορές του Χρ. Κατσώτη στα μαζικά συλλαλητήρια. «Εσείς πολύ καιρό είστε στο απυρόβλητο.
Στις δημοκρατίες ο λαός δεν εκπροσωπείται ως αγέλες που θέλουν κάποιοι, εκπροσωπείται στο τι ψηφίζει. Καταλάβατε;», ήταν μερικά απ' όσα ακούστηκαν, ανάμεσα σε «γαβγίσματα» περί «ολοκληρωτικού κομμουνισμού» και άλλα παρόμοια.

Κρίνοντας πάντως από τα μέτρα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, της απεργίας κ.ά., μάλλον η κυβέρνηση δεν αισθάνεται και τόσο «σίγουρη» για την «εμπιστοσύνη» που δείχνει ο λαός στην πολιτική της.

Οπως είναι βέβαιο ότι αυτή η αντιλαϊκή πολιτική καμιά «ασυλία» δεν έχει, ούτε νομιμοποίηση, βλέποντας τον λαϊκό ξεσηκωμό στα νησιά τις προηγούμενες μέρες.

Αξίζει πάντως να καταγραφεί ότι πρώτη «ενοχλήθηκε» η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σ. Σακοράφα, η οποία προέδρευε εκείνη την ώρα στη Βουλή και εγκάλεσε τον βουλευτή του ΚΚΕ για ...«απρεπείς εκφράσεις», ζητώντας να ανακαλέσει, πράγμα ασφαλώς που δεν έκανε.

 Κι όπως αποδείχτηκε, η κυβέρνηση πήρε με ευχαρίστηση την «πάσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου