Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η πολιτική της κυβέρνησης βγάζει στο δρόμο εργαζόμενους και συνταξιούχους

Την απεργία την υποκίνησε η πολιτική της κυβέρνησης που βγάζει στους δρόμους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ.

Σημείωσε ότι η ΝΔ δεν καταργεί τον νόμο Κατρούγκαλου, όπως έλεγε προεκλογικά αλλά τον επανανομοθετεί, ισοπεδώνοντας συντάξεις και ασφαλιστικές παροχές και οδηγεί στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα την πλειοψηφία του λαού. Πρόσθεσε ότι για αυτόν το λόγο είναι ξανά στο δρόμο οι εργαζόμενοι όπως είχε γίνει και όταν ψηφιζόταν ο νόμος Κατρούγκαλου επί ΣΥΡΙΖΑ.
Για τις εξελίξεις στην προανακριτική και τους «προστατευόμενους» μάρτυρες σημείωσε ότι η κουκούλα σε μάρτυρες στηρίζεται στον «αντιτρομοκρατικό» νόμο που έχουν ψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και διατήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε ότι το ΚΚΕ θέλει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση χωρίς κουκούλες και πρόσθεσε ότι το μεγάλο σκάνδαλο είναι η εμπορευματοποίηση του φαρμάκου που βρίσκεται στα χέρια των πολυεθνικών και το πληρώνει ακριβά ο λαός ή το και στερείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου