Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του KKE


Το Αμαξοστάσιο του Φοίνικα του ΟΑΣΘ επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου  ο βουλευτής του ΚΚΕ Β Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Στολτιδης στα πλαίσια της παρέμβασης του κόμματος για τα  πολύ σοβαρά τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός αλλά και τα ειδικότερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. 
Παρόν ήταν εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο διευθύνων σύμβουλος Γ. Σπανός ο οποίος σε ερώτηση  του βουλευτή για το θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών απάντησε ότι είναι διαδικαστικό και γραφειοκρατικό το θέμα της καθυστέρησης ενώ υπάρχει και η πληροφορία ότι ο αρμόδιος υφυπουργός ασθενεί !!

Στην παρέμβαση του ο βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που θα έχει για όλη την εργατική τάξη το νέο ασφαλιστικό που ψηφίστηκε πρόσφατα και οι παραπέρα νομοθετικές παρεμβάσεις για το σύστημα ασφάλισης των τριών πυλώνων (σύστημα Πινοσέτ). 
 Ο εργαζόμενος θα πληρώνει χωρίς να ξέρει τι θα πάρει για σύνταξη καθώς αυτό θα εξαρτάται από το αν τα χρήματα που καταβάλει στις ασφαλιστικές εταιρίες μέσω επενδυτικών προγραμμάτων (τζογαρισμα σε χρηματιστηριακά προϊόντα) αν και πόσο θα αποδίδουν !!

Για το θέμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού  προβλήματος και την απαράδεκτη συμπεριφορά της Τουρκιάς εις βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων ο βουλευτής είπε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε την εμπειρία και της προσφυγιάς και της μετανάστευσης.
Κακώς η κυβέρνηση της Τουρκίας χρησιμοποιεί όλους αυτούς τους ανθρώπους ως για να προβάλει τα επεκτατικά της σχέδια στην περιοχή της Αν. Μεσογείου.

Δεν θα πρέπει να υπάρχουν δομές-φυλακές ούτε στα νησιά, ούτε στην ενδοχώρα.
Οι αιτήσεις των προσφύγων  και των μεταναστών  θα πρέπει να εξετάζονται από την πλευρά των συνόρων της Τουρκίας, να τους χορηγούνται ταξιδιωτικά έγγραφα και να φεύγουν για τις χώρες προορισμού τους στην κεντρική Ευρώπη και να μην μένουν για μήνες και χρόνια εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. 

Η μετατροπή της χώρας σε ΝΑΤΟικο ορμητήριο θα έχει άσχημα αποτελέσματα που θα τα πληρώσει ο Ελληνικός λαός.
Ήδη η Ρωσία και το Ιράν έχουν διαμηνύσει ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ το Ελληνικό έδαφος για επίθεση εναντίον τους θα απαντήσουν ανάλογα !!
(θυμίζουμε ότι η αεροπορική βάση του Αράξου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει Αμερικάνικα πυρηνικά όπλα)  

Τέλος στο κομμάτι που αφορά τα μισθολογικά δικαιώματα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ο βουλευτής του ΚΚΕ απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους είπε ότι το κόμμα θα στηρίξει κάθε διεκδίκηση τους για την υπογραφή  ΣΣΕ με αυξήσεις !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου