Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Μέρα δράσης στις 28 Απρίλη στους χώρους δουλειάς


Μέρα δράσης στους χώρους δουλειάς ορίζεται η 28η Απρίλη από συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Νέα πανελλαδική κινητοποίηση αποφάσισε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και καλεί τις Ενώσεις να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την επιτυχία και αυτής της κινητοποίησης με παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των νοσοκομείων, στις ΥΠΕ, με συμβολικές κινητοποιήσεις στις πύλες και στα προαύλια των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, εκπρόσωποι της ΟΕΝΓΕ και όλων των υγειονομικών θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας για να επιδώσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους.


Σε μέρα δράσης την Τρίτη 28 Απρίλη με σύνθημα «Δεν θα πληρώσουμε πάλι την κρίση. Διεκδικούμε δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια» καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.

Το Συνδικάτο προκηρύσσει στάση εργασίας (1 μ.μ. έως 5 μ.μ.), καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στη 1.30 μ.μ. και στη συνέχεια σε μοτο-πορεία.

«Πληρώσαμε πολλά δε θα πληρώσουμε ξανά!» σημειώνει το ΠΑΜΕ σε αφίσα του.

1 σχόλιο:


  1. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Συνέντευξη Τύπου συνδικάτων
    Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Μπροστά στην Εργατική Πρωτομαγιά δυναμώνουμε τη φωνή μας για μέτρα προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων - όλου του λαού» διοργανώνουν Συνδικάτα της Θεσσαλονίκης και Επιτροπές Αγώνα, σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης.
    Τη συνέντευξη οργανώνουν τα Σωματεία Εργαζομένων: Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας, Γραφικών Τεχνών και Χάρτου, Επιχειρήσεων Επισιτιστικών Προϊόντων, Χημικής Βιομηχανίας, Ενέργειας και η Επιτροπή Εργαζομένων στην Ανακύκλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου