Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Εμπεδώνεται καλύτερα η ατομική ευθύνη όταν το κράτος αναλαμβάνει τη δική του

Ως συνέχεια της στρατηγικής επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης περί ατομικής ευθύνης, χαρακτήρισε την πρόταση του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη οι πολίτες να καλλιεργούν αλλά και να έχουν οικόσιτα στα σπίτια τους για να αντιμετωπίσουν στο μέλλον τον κορονοϊό, με παρέμβασή του στο «kozani.tv» ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δυτικής Μακεδονίας, Θανάσης Χαστάς.

«Υπάρχει ατομική ευθύνη» τόνισε αλλά «εμπεδώνεται όταν ένα κράτος αναλαμβάνει την δική του πρωταρχική ευθύνη».
Ωστόσο υπενθύμισε πως αυτή τη λογική της ατομικής ευθύνης όλες οι κυβερνήσεις τη χρησιμοποιούσαν, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πλημμύρες στη Μάνδρα.
Στάθηκε στο ότι η Υγεία αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση σαν εμπόρευμα και πως αντί να στελεχωθούν τα νοσοκομεία, να επιταχθούν οι ιδιωτικές κλινικές, ανεστάλη η λειτουργία Περιφερειακών Αγροτικών Ιατρείων και αποψιλώνονται τα Κέντρα Υγείας.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε πως «Ο λαός πρέπει να δείξει τη μέγιστη δυνατή ενότητα και ομοψυχία με βάση τις δικές του ανάγκες και τα δικά του δικαιώματα και να δυναμώσει εδώ και τώρα τον αγώνα για πλήρη στελέχωση και λειτουργία των δομών Υγείας, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών, για ένταξη ιδιωτικών γιατρών στον αντίστοιχο σχεδιασμό των δημόσιων νοσοκομείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου