Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Αφιερωμένο στην Εργατική Πρωτομαγιά το διαδικτυακό πρόγραμμα


Η ΚΝΕ τιμάει την Εργατική Πρωτομαγιά προσαρμόζοντας το διαδικτυακό πρόγραμμα της εβδομάδας 27 Απρίλη - 3 Μάη στον εορτασμό αυτό. Μέσα από το κανάλι της ΚΝΕ στο youtube θα παρακολουθήσουμε αφιερώματα και ταινίες για την Πρωτομαγιά και τους αγώνες της εργατικής τάξης στην Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και μουσικά αφιερώματα σε ποιητές που με τους διαχρονικούς στίχους τους συντροφεύουν τους αγώνες μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:


Τρίτη 28 Απρίλη, 21.00: Livestream προβολή του ντοκιμαντέρ «Non omnis moriar» για τον αγώνα των απεργών στη «Χαλυβουργία Ελλάδας» στον Ασπρόπυργο.

Τετάρτη 29 Απρίλη, 19.00: Podcast της ΚΝΕ με θέμα «Κρίση του κορονοϊού ή κρίση του καπιταλισμού;» και καλεσμένο τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πέμπτη 30 Απρίλη, 21.00: Α' προβολή του αφιερώματος στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο από το «Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ», σε καλλιτεχνική επιμέλεια Θάνου Μικρούτσικου. Συμμετέχουν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης.

Παρασκευή 1 Μάη, 21.30: Α' προβολή του αφιερώματος της ΚΝΕ στην Εργατική Πρωτομαγιά.

Σάββατο 2 Μάη, 21.00: Α' προβολή του αφιερώματος στον Μάνο Ελευθερίου από το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με τους Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη.

Κυριακή 3 Μάη, 21.00: Livestream προβολή της ταινίας «Το αλάτι της γης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου