Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

«Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ»

Εργάτες από τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ με τα πανό των Σωματείων τους, με τις οικογένειες τους, δίνουν στο Σύνταγμα, για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση, ενωμένοι, κόντρα στα καλέσματα συμβιβασμού και τις προσπάθειες διάσπασης από την πλευρά της κυβέρνησης και των επιτελείων της.


Μαζί τους διαδηλώνουν ΕΚ, Σωματεία, φορείς, εργαζόμενοι και κάτοικοι από όλη τη Στερεά που γνωρίζουν πολύ καλά πως ο αγώνας αυτός είναι δικός τους. Ακυρώνοντας την ενορχηστρωμένη συκοφαντική επιχείρηση από την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της.

Από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης χαιρετίζουν τα Σωματεία και τους φορείς Αττικής που τους συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα τους.

Στη συγκέντρωση συμμετέχει αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ, Δημήτρη Κουτσούμπα (δείτε εδώ δήλωση), με τους βουλευτές Γιώργος Μαρίνο, Χρήστο Κατσώτη και Θανάση Παφίλη και τους ευρωβουλευτές Κώστα Παπαδάκη και Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνου.

Παραβρίσκονται ακόμη εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Επίσης βουλευτές και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΜΕΡΑ25, εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών Λοκρών, Ορχομενού, Δυρφίων - Μεσσαπίων, Κύμης - Αλιβερίου και άλλων φορέων τοπικής και περιφερειακής Διοίκησης.

Δείτε εδώ τη συναυλία

 Η συναυλία οργανώθηκε με τη συμβολή του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και συμμετείχαν, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Νατάσα Μποφίλιου, η Σταυρούλα Μανωλοπούλου, ο Δημήτρης Κανέλλος, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, και οι μουσικοί Ζαχαρίας Γερασκλής, Δημήτρης Γιαννούχος, Πάνος Τσίτσικας, Φίλιππος Παχνιστής και Λευτέρης Κουάντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου