Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Καμία προσδοκία δεν πρέπει να έχει ο λαός από τον ανασχηματισμό

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις «διορθωτικές» κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, με αφορμή τα σενάρια για ανασχηματισμό. Βίντεο

«Εδώ βλέπουμε να αλλάζουν κυβερνήσεις -η μία μετά την άλλη- και δεν αλλάζει η πολιτική.
Το να προσδοκούμε ότι θα αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης με την αλλαγή κάποιων υπουργικών στελεχών είναι τουλάχιστον αυταπάτη», σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1, το πρωί της Τετάρτης 17 Ιούνη.

«Έχει δείξει την πρόθεσή της η κυβέρνηση για το που πρόκειται να το πάει το πράγμα», πρόσθεσε, φέρνοντας ως παράδειγμα το πρόγραμμα «Συν-εργασία» που έχει διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις, τους εποχικούς εργαζόμενους που είναι στον αέρα, τους αυτοαπασχολούμενους που έμειναν εκτός των μέτρων στήριξης, τους αγρότες - κτηνοτρόφους που είναι «πνιγμένοι» στα χρέη.

Σε σχέση με την αντιπαράθεση για τα ΜΜΕ που έλαβαν χρηματοδότηση μέσω της καμπάνιας για τον κορονοϊό, υπενθύμισε τη θέση που από την αρχή είχε πάρει το ΚΚΕ ότι «δεν είναι δυνατό αυτή η καμπάνια να γίνεται επί πληρωμή», ότι «για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα έπρεπε να μπορεί το κράτος να δεσμεύσει τηλεοπτικό χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου