Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

«Capitalism means I can't breathe

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιούνη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων με θέμα «Capitalism means I can't breathe. Ό,τι χρώμα κι αν είσαι, αυτός ο κόσμος είναι δικός σου - Γούντι Γκάθρι».

Το Σάββατο στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία - συζήτηση με τον Νίκο Ζαχαρόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μικρή συναυλία - παρουσίαση αμερικανικών εργατικών τραγουδιών.


Την Κυριακή στις 21.00 θα προβληθεί ταινία - ντοκιμαντέρ για το οξυμένο φαινόμενο του φυλετικού ρατσισμού στις ΗΠΑ, στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορική διαδρομή του μέχρι τη σημερινή εποχή.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην αυλή του Στεκιού συνεχίζεται:
  •  Τρίτη 23 Ιούνη στις 20.30 Flamenco party
Η ομάδα Flamenco του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ ολοκλήρωσε τα μαθήματα για τη φετινή χρονιά και διοργανώνει ένα ανοιχτό μάθημα - αποχαιρετιστήριο party.
  • Σάββατο 27 Ιούνη στις 21.00 Jazz live
Το ακουστικό τρίο της Χριστίνας Καγιάφα έρχεται στο Στέκι με ρυθμούς blues, funky, soul jazz και bossa nova. Με φρέσκια διάθεση και αρκετό αυτοσχεδιασμό θα μας ταξιδέψει σε μουσικές γεμάτες εικόνες. Θα παίξουν οι μουσικοί: Αντώνης Σιδερίδης (ακουστική κιθάρα) και Μιχάλης Χατζής (κλασσική κιθάρα).
  • Κυριακή 28 Ιούνη στις 19.00 εκδήλωση ΤΟ καλλιτεχνών της ΚΝΕ
Με θέμα «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα. Η πρόταση του ΚΚΕ μπορεί να εμπνεύσει νέους καλλιτέχνες». Θα μιλήσει η Βιβή Σιώρα, γραμματέας της ΤΟ Καλλιτεχνών του ΚΚΕ.
  • Σάββατο 4 Ιούλη στις 21.00 Classic Rock Live
Το νέο μουσικό σχήμα «Perry, Paul and Greg» θα παρουσιάσει τη δουλειά του πάνω σε γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της κλασικής ροκ μουσικής. Θα παίξουν οι μουσικοί: Παύλος Παπαναστασάτος (κιθάρα, φωνή), Περικλής Μαλακατές (μπάσο, φωνή), Γρηγόρης Νικητάκης (κρουστά).
Παράλληλα από τις 19.00 θα λειτουργεί στο χώρο της αυλής έκθεση από την Ομάδα Φωτογραφίας του Στεκιού.
  • Κάθε Πέμπτη στις 21.00 Προβολή ταινίας.
Το πρόγραμμα των ταινιών έχει ως εξής:
Πέμπτη 25 Ιούνη: Σε μια μελλοντική δυστοπική κοινωνία, τα βιβλία είναι απαγορευμένα και το διάβασμα θεωρείται αντικοινωνική συμπεριφορά.
Πέμπτη 2 Ιούλη: Ιρλανδία 1932. Ένας πρώην εξόριστος επιχειρεί να λειτουργήσει το πνευματικό κέντρο της περιοχής. Οι νέοι θα τον στηρίξουν, θα βρει όμως απέναντό του την εκκλησία και τις αρχές.
Πέμπτη 9 Ιούλη: Ένας άνδρας πέφτει θύμα βίαιου ξυλοδαρμού σε μια ξένη πόλη. Ξυπνάει, έχοντας χάσει τη μνήμη του και ξεκινά την περιπλάνησή του σε έναν άγνωστο κόσμο.
Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, Τροίας 36, πλατεία Βικτωρίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8823674.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου