Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Το απαγορευμένο (στην Ουκρανία) σφυροδρέπανο


Η υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) ανέφερε σχετικά "με την πρόληψη μια απόπειρας υπονόμευσης της εθνικής ασφάλειας".

Στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας συνέλαβαν μια ομάδα βετεράνων του Κόκκινου Στρατού κατά την διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου 1941-45 από την Ουκρανία, που είχαν επισκεφθεί τη Ρωσία και τους απονεμήθηκαν εκεί τα αναμνηστικά μετάλλια «75η επέτειος της νίκης».


Τα μετάλλια περιέχουν το απαγορευμένο(στην Ουκρανία) σφυροδρέπανο.

Οι βετεράνοι μπορούν να φυλακιστούν έως και 5 χρόνια.

Ο παλαιότερος «σαμποτέρ» είναι 90 ετών - ένας ουκρανός βετεράνος της μάχης του Κουρσκ, το 1943, ο οποίος επισκέφθηκε τον τόπο της μάχης για να τιμήσει τους θανόντες συντρόφους του.

Του δόθηκαν τα μετάλλια και για τους βετεράνους του Κόκκινου Στρατού από την Ουκρανία που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν.



Εικόνα: κατασχεθέντα μετάλλια «75η επέτειος της νίκης το 1945», που «υπονομεύουν» την εθνική μας ασφάλεια.

(Να σημειωθεί ότι ο αναρτών Ντμίτριι είναι υπήκοος Ουκρανίας)

Από το facebook Σταλινικοί Φιλελεύθεροι

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία το παίζουν το Αντικομουνιστικό παιχνίδι η Αστικές τάξης Ρωσίας και Ουκρανίας. Ο 2ος Παγκόσμιος πόλεμος ήταν Ιμπεριαλιστικός και απο τις δύο μεριές των Καπιταλιστικών κρατών και είχε στόχο την διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ και την καταστροφή των Μπολσεβίκων. Οι λαοί της ΕΣΣΔ πολέμησαν για την Σοσιαλιστική τους πατρίδα και για καμία άλλη. Οι καπιταλιστές Ρωσίας και Ουκρανίας πρέπει να τιμούν τον Χίτλερ που τους άνοιξε τον δρόμο για να μπορέσει να επικρατήσει ο Οπορτουνισμός στο 20ο Αντεπαναστατικό Συνεδρίου του 1956 και να μπορέσει ο Καπιταλισμός να ανατρέψει τον Σοσιαλισμό σε μία πορεία. Καταδικαστέος ο Φασισμός στην Ουκρανία αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Ρωσικός Ιμπεριαλισμός είναι ...αντιφασίστες. Ο Φασισμός είναι νύχι κρέας με τον Καπιταλισμό όπως και ο Αταξικός αντιιμπεριαλισμός. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου