Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ

Αδειάζει σιγά - σιγά από κατασκηνωτές ο χώρος του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ στο Στόμιο της Λάρισας.

Τα πούλμαν προς όλη την Ελλάδα θα αναχωρούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα.

Ήταν ένα διαφορετικό Διήμερο, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα, την ώρα της αναχώρησης, η διοργάνωση ήταν υποδειγματική, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της υγείας των κατασκηνωτών.

Από το φετινό Διήμερο δεν έλειπε τίποτα: Είχε δυνατές μαχητικές στιγμές, όπως η ανάρτηση πανό το πρωί της Παρασκευής σε τρία σημεία της Λάρισας και η κινητοποίηση έξω από την 110 Πτέρυγα Μάχης το πρωί του Σαββάτου.

Είχε πολύμορφες δραστηριότητες όπως η επίσκεψη μαθητών και νέων μελών της ΚΝΕ στο Μουσείο στα Αμπελάκια, η πεζοπορία στο φαράγγι της Καλυψούς, αθλητικά τουρνουά, ιδιαίτερα διαμορφωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους μικρότερους φίλους της ΚΝΕ κλπ.

Περιελάμβανε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διάβασμα, στιγμές χαλάρωσης, κολύμπι στη θάλασσα και φυσικά διασκέδαση με αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής. Κορυφαία στιγμή ήταν φυσικά η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Σαββάτου με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Με λίγα λόγια, ήταν ένα Διήμερο που όσοι συμμετείχαν θα το θυμούνται σίγουρα για χρόνια, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.
1 / 6
 Από το 28ο στο 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ

Το νήμα από το προηγούμενο, 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στο Καρπενήσι, πιάνει η ΚΝΕ σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Youtube, παρουσιάζοντας σε ένα λεπτό την αντιιμπεριαλιστική δράση της ΚΝΕ τον τελευταίο χρόνο.

Ξεχωρίζει ιδιαίτερα η δράση ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις και η αταλάντευτη στάση των δυνάμεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για να «μείνουμε δυνατοί», διεκδικώντας μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας.
Εντυπωσιακά πλάνα από την πολιτική συγκέντρωση στο Στόμιο από ψηλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου