Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Αποκλεισμένο από το ΥouΤube το τραγούδι «Του κόσμου οι λαοί»

Ένα νέο περιστατικό λογοκρισίας από το ΥouΤube βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί» καταγγέλλει ότι το τραγούδι τους «Του κόσμου οι λαοί» έχει αποκλειστεί εδώ και ένα χρόνο από τις προτεινόμενες λίστες του Youtube. Κατά συνέπεια, μπορεί κάποιος να το βρει μόνο αν το αναζητήσει!


Σε ανάρτηση του συγκροτήματος αναφέρεται ότι «το τραγούδι μας "Του κόσμου οι λαοί" εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αποκλειστεί απ' το ΥouΤube και ο λόγος είναι ότι αναγνωρίστηκε ως περιεχόμενο που δεν είναι κατάλληλο για τους διαφημιζόμενους, για σκηνές βίας και άλλα...».

Οι «Κοινοί Θνητοί» αναφέρουν στην ανάρτησή τους πως «μετά από πολλές προσπάθειες για επανεξέταση, η απάντηση παραμένει αρνητική, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται πάρα μόνο εάν το αναζητήσει κάποιος».

Το τραγούδι που ...ενόχλησε τις «ευαισθησίες» του ΥouΤube αναφέρεται στη φτώχεια, στην παιδική εργασία, στην εκμετάλλευση, στο ρόλο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αλλά και στη δυνατότητα που έχουν οι λαοί να χαράξουν «αντίθετη πορεία στο γρανάζι» για να «έρθει εκείνη η στιγμή όπου αλλάζουν οι καιροί» (δείτε εδώ το τραγούδι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου