Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, προσαρμόζει τις εκδηλώσεις του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, σε μία μόνο ημέρα και όχι σε τρεις, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.


«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ», τονίζει το Συμβούλιο Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, ανακοινώνοντας ότι το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και με ώρα έναρξης τις 7.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
  • Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία από τους Γιώργο Αετόπουλο και Κώστα Καρμπά.
  • Μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα με τίτλο: «Την πιο όμορφη θάλασσα δεν την έχουμε ταξιδέψει ακόμη! Στην κοινή πάλη των λαών είναι η ελπίδα!», από το συγκρότημα της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.
  • Ομιλία με τον Νίκο Αμπατιέλο, Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
  • Λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με τίτλο: «Κάνουμε "βάρδια" στα λαϊκά» με τους Νίκο Ταλέα, Βασίλη Πρατσινάκη και Μαρία Φραγκούλη.
Και στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη θα τηρηθούν τα ίδια αυστηρά υγειονομικά μέτρα με τις εκδηλώσεις του κεντρικού Φεστιβάλ. Συγκεκριμένα:
  • Η πρόσβαση στους χώρους του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα από περισσότερες εισόδους, με τις «πύλες» του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
  • Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
  • Θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλο το χώρο ανά μικρές αποστάσεις.
  • Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
  • Αυξημένη θα είναι η διάθεση τουαλετών και νιπτήρων στους χώρους που θα διεξαχθεί το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα εξυπηρετούν το σύνολο του κόσμου, καθώς και η εξασφάλιση τακτικής καθαριότητας.
  • Στους χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα λειτουργεί ιατρείο, με ειδικούς επιστήμονες, γιατρούς ειδικοτήτων πρώτης γραμμής, νοσηλευτές και φοιτητές Ιατρικής.



    Προσαρμογή των εκδηλώσεων του 46ου ΦεστιβάλΚΝΕ - «Οδηγητή»

3 σχόλια:

  1. Για διήμερο, 12, 13 Σεπτέμβρη, όλοι στην Θεσσαλονίκη

    12 η συγκέντρωση για την ΔΕΘ
    13 Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία ΔΣΕ και καλή δύναμη. Συνεχίζουμε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Στα πλαίσια του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», οι κεντρικές εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη στο Πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, τους νέους και της νέες της πόλης, να συμμετάσχουν μαζικά στην τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία.

    Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί τις ημέρες Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Σεπτέμβρη, τις ώρες 8.30-13.30 και 17.30-19.30, και την Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη, τις ώρες 10.30-13.30 και 17.30-19.30, στο Κέντρο Αίματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

    Αίμα μπορούν να δώσουν όσοι είναι 18-65 ετών, χωρίς κάποιο σοβαρό ή χρόνιο πρόβλημα υγείας. Ο αιμοδότης θα πρέπει να έχει πάρει ένα ελαφρύ γεύμα, κατά προτίμηση 3-4 ώρες πριν, να έχει κοιμηθεί καλά και να μην έχει προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ τις τελευταίες 6-8 ώρες.

    Για αιμοδοσία δεν θα πρέπει να προσέρχονται άτομα που αναφέρουν συμπτώματα όπως αυτά της γρίπης τον τελευταίο μήνα, καθώς και ταξιδιώτες μετά από την επιστροφή τους από χώρες με συνεχιζόμενη μετάδοση της λοίμωξης Covid 19.

    Η είσοδος των αιμοδοτών θα γίνεται από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου, με τη διασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, τη χρήση μάσκας και την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου