Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Απαράδεκτη, άθλια και επικίνδυνη η συμμετοχή εκπροσώπου του πρωθυπουργού σε αντικομμουνιστική εκδήλωση

Η συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Α. Στεφανή, ως εκπροσώπου του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σε αντικομμουνιστική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που υπάγεται στο ΥΠΕΘΑ, στον Γράμμο και στο Βίτσι, η οποία μάλιστα διανθίζεται με φρασεολογία από την εποχή των εκτελέσεων και των εξοριών, είναι απαράδεκτη, άθλια και επικίνδυνη.


Φαίνεται ότι την κοινοβουλευτική απουσία της Χρυσής Αυγής έρχεται να καλύψει η παρουσία και η εκπροσώπηση της κυβέρνησης σε αυτήν την εκδήλωση, επιδιώκοντας να ψαρέψει στα βρωμόνερα της ακροδεξιάς και του φασισμού.

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ότι ο αντικομμουνισμός είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της καταστολής και της επίθεσης στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα.

Η κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τον εκπρόσωπο της από αυτήν την άθλια αντικομμουνιστική εκδήλωση διαφορετικά η ίδια και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα.»

Η γνωστοποίηση της συμμετοχής του Αλ. Στεφανή στην αντικομουνιστική εκδήλωση έγινε από την διοργανώτρια «Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού» που σε ανακοίνωση αναφέρει πως αποφάσισε:
«1. Την τέλεση των επετειακών μνημοσύνων υπέρ πεσόντων του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, όπως έχει προγραμματιστεί.
2. Την υποδοχή των επισήμων προσκεκλημένων στους χώρους των τελετών. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο ΥΦΕΘΑ Σγος ε.α. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.

 Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

3 σχόλια:

  1. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Πάνε να τιμήσουν αυτούς που υπηρέτησαν υπερασπιζόμενοι ΑΝΟΙΧΤΑ την σωτηρία του κράτους τους που κινδύνευσε με ανατροπή απο την Εποποιια του λαού στον Απελευθερωτικό αγώνα και στην ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ Κορυφαία στιγμή της Ταξικής πάλης. Για αυτό θα βρεθεί εκει ο Στρατηγός σαν εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού της Ν.Δ. Η Νεολαία του σύριζα πήγε να ...τιμήσει.... τον ΔΣΕ στον Γράμμο. Πήγαν δηλαδή στο Γράμμο οι Ιδεολογικοί απόγονοι της γραμμής που εμπόδισε τον λαό να πάρει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 και στην συνέχεια σαμπόταρε στο να πέσει όλο το βάρος στον ένοπλο αγώνα τέλος 1945 δίνοντας τον χρόνο μέχρι τέλη 1947 στον καπιταλισμό να ορθοποδήσει και να συντρίψει τον λαό το 1949. Η ΝΔ λοιπόν πάει ανοιχτά να τιμήσει τους ιδεολογικούς της απογόνους και ούριζα να χέσει στους τάφους των Ηρώων. Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση. Η Ν.Δ πάει να τιμήσει ΑΝΟΙΧΤΑ τους Ιδεολογικούς της προγόνους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
  2. https://www.902.gr/eidisi/politiki/233481/diimero-ekdiloseon-ston-grammo-stis-22-kai-23-aygoystoy Ετσι τιμάμε μόνο οι Κομμουνιστές τους ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΔΣΕ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου