Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Τα μέτρα προστασίας δεν ισχύουν όταν έρχονται σε αντίθεση με το καπιταλιστικό κέρδος

Τα μέτρα προστασίας δεν ισχύουν ούτε για τα πλοία

Σοβαρά ερωτήματα για το αν τηρούνται στα πλοία τα μέτρα προστασίας και κυρίως η πρόβλεψη για 65% πληρότητα, δημιουργούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μας έστειλαν αναγνώστες μας από σήμερα το πρωί, που δείχνουν συνωστισμό μέσα σε πλοία της γραμμής.

Αντί η κυβέρνηση να κουνάει το δάχτυλο στο λαό και να επικαλείται την ατομική ευθύνη να πάρει μέτρα απέναντι στην ασυδοσία των επιχειρηματικών ομίλων στις μεταφορές, την εστίαση και τον τουρισμό.

Σε βιομηχανικούς χώρους, όπως δείχνει το παράδειγμα στο εργοστάσιο της Καβάλας. Να πάρει μέτρα για να σταματήσει ο συνωστισμός στα ΜΜΜ.

Αναστάτωση προκάλεσε στους 752 επιβάτες του πλοίου «WorldChampion» της «SeaJets», που διαμαρτυρήθηκαν για τις αφόρητες συνθήκες και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικράτησε νωρίτερα, εξαιτίας της μη λειτουργίας του κλιματισμού.

Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη.

Από τη ζέστη και την αποπνικτική ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ενημερωτικά sites, πολλοί επιβάτες είχαν τάση λιποθυμίας, ενώ δημιουργήθηκε δυσφορία σε ευπαθείς ομάδες και έγκυες γυναίκες.

Σημειώνεται ότι οι υψηλές θερμοκρασίες κατέστησαν δύσκολη τη χρήση μάσκας και μάλιστα σε μια περίοδο όπου έχει κριθεί απαραίτητη λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων

Ανάλογη εικόνα συνωστισμού αποτυπώνουν και οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια, που μας έστειλε αναγνώστης. Βίντεο

 Στις; φωτογραφίες, από τις 30 Ιούλη, πλήθος κόσμου φαίνεται να περιμένει στο λιμάνι του

 Κουφονησίου το δρομολόγιο του Blue Star Naxos από την Αμοργό προς Πειραιά.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ανάγλυφα το κατά πόσο εφαρμόζονται από τις ίδιες τις αρχές, τα «μέτρα μη συνωστισμού» για τον κόσμο που κάνει μαζικό τουρισμό, αφού είχαν για ώρα στοιβαγμένους όσους περίμεναν στη προβλήτα.


2 σχόλια:

  1. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το κράτος είναι ο συλλογικός καπιταλιστής και η δουλειά του είναι να υπηρετεί την τάξη των καπιταλιστών και την ιδιοκτησία τους στα μέσα παραγωγής. Και δεν μπορεί να είναι αλλιώς ανεξάρτητα αριστερών η δεξιών κυβερνήσεων. Οποιος λέει κάτι διαφορετικό δουλεύει το κόσμο με οπορτουνιστικές παπάτζες. Μοναδική λύση η Εργατική λαική εξουσία με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και Δικτατορία του προλεταριάτου. Είναι μονόδρομος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα για όποιον θέλει να δει. Τα όργανα δεν μπορούν να δούνε γιατί τους εμποδίζουν τα Ευρώ. Σου το υπογράφω.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου