Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Τροπολογίες για την οικονομική ενίσχυση εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων


Τρεις τροπολογίες για την οικονομική ενίσχυση εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων».

Συγκεκριμένα οι τροπολογίες είναι:

1.«Χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης σε όλους τους ανέργους που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, καθώς επίσης και στους δικαιούχους βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένους». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).

2.«Επαναφορά και καταβολή του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους (Δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα)». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).

3.«Αναδρομική ισχύς της αίτησης αναγνώρισης προϋπηρεσίας από ασφαλισμένους του πρ. Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ, αναφορικά με τη χορήγηση επικουρικής σύνταξης». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).

4.«Καταβολή του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από το κράτος». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου