Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

«Ο λαός σώζει τον λαό»


«Ο λαός σώζει τον λαό» με αυτό το σύνθημα κάλεσε στις αυριανές κινητοποιήσεις Σωματείων και Συνδικάτων η Αθήνα Γραμματικοπούλου, γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στο «Θεαγένειο» αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «904 αριστερά στα fm».

Κατήγγειλε ότι την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για ενίσχυση του ΕΣΥ, μετακινούνται από το αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με έγγραφο της ΥΠΕ, 10 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό που πήγε επικουρικά τον Απρίλη στο νοσοκομείο για να δημιουργηθεί κλινική Covid και αύριο κιόλας παρουσιάζονται με εντέλλεσθε στο Ιπποκράτειο. Δηλαδή αποδυναμώνουν ένα  νοσοκομείο που δεν μπορεί να αναστείλει τη λειτουργία του.

«Δυστυχώς όσο και να θέλουν να εξωραΐσουν μία κατάσταση, που ξέρουν ότι δεν γίνεται καλύτερη με τίποτα, προσπαθούν με μπαλώματα, τελευταία στιγμή να σώσουν ότι μπορούνε» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η κατάσταση είναι τραγική. 

Αύριο ο Σύλλογος Εργαζομένων στο «Θεαγένειο» συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση με 2ωρη στάση εργασίας από τις 8.00 π.μ. έως τις 10.00 π.μ. Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 09.00 π.μ. στην είσοδο του νοσοκομείου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου