Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Διενέργεια έρευνας για πιθανές αξιόποινες πράξεις στην επέτειο του Πολυτεχνείου από πολιτικούς αρχηγούς


 Η παρέμβαση εισαγγελέα για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με την παρουσία πολιτικών αρχηγών στους συμβολικούς εορτασμούς για το Πολυτεχνείο -μετά την αστυνομική βία και καταστολή που ζήσαμε- είναι η επόμενη πράξη στο κρεσέντο του κυβερνητικού αυταρχισμού και των απαράδεκτων απαγορεύσεων.

Μάλιστα, η παρέμβαση αυτή ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταγγελία γνωστών ακροδεξιών στοιχείων, ενώ η έρευνα θα γίνει απ’ την Κρατική Ασφάλεια.

Η κυβέρνηση είναι για μια ακόμα φορά βαρύτατα εκτεθειμένη. Θα πρέπει να γνωρίζει όμως ότι καμιά εισαγγελική παρέμβαση και καμιά απαγόρευση δεν πρόκειται να "βάλει στο γύψο" τη λαϊκή διεκδίκηση και τους αγώνες για τις σύγχρονες ανάγκες μας.
 
  Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
 
 ****
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν κατά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις από τους Δημήτρη Κουτσούμπα, Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη, δόθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.

Στο πλαίσιο της έρευνας την οποία θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια θα εξεταστεί μεταξύ άλλων αν έχουν τελεστεί, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Η εντολή για την προκαταρκτική δόθηκε κατόπιν σχετικής καταγγελίας που έγινε στην εισαγγελία από τον Φαήλο Κρανιδιώτη ενώ λόγω της αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία αναμένεται να πάρει το δρόμο προς τη Βουλή.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη δικογραφία που σχηματίζεται για συγκεντρώσεις και επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

 

1 σχόλιο:

  1. Μετά απο μήνυση του ..κακού δεξιού.. Κρανιδιώτη ο Εισαγγελέας διέταξε έρευνα για τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο σε βάρος των Κουτσούμπα Τζίφρα και Μπαρουφάκη. Ο Σχεδιασμός του αστικού κράτους σε πλήρη δράση. Προσπαθούν να κρύψουν την αντίθεση Τάξη απέναντι σε Τάξη με τον πλαστό διασπαστικό διαχωρισμό σε δεξιούς και αριστερούς προσφέροντας χαρακτηριστικά που δεν έχουν σε σύριζα και Βαρουφάκη όπως και στα υπόλοιπα εξαπτέρυγα του οπορτουνιστικού συρφετού πως το ΚΚΕ έκανε λάθος με τις υπογραφές ότι αλλάζουμε πρόγραμμα και αντί να ξεπλένουμε δήθεν τον σύριζα να φτιάξουμε ...πολιτικό μέτωπο με τον οπορτουνισμό για κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού. Ενημερώνουμε όλους πως το ΚΚΕ πολύ καλά έκανε τον ΕΛΙΓΜΟ με τις υπογραφές ξεβρακώνοντας τον Τζίφρα. Ας μην ..ανησυχούν... τα οπορτουνιστικά καρακόλια του οπορτουνισμού. Διδαγμένοι απο το ...παρελθόν... και βαδίζοντας απαρέγκλιτα στην γραμμή των τελευταίων 30 χρόνων συμμετέχουμε στο Αστικό κοινοβούλιο με θέσεις εργατικής λαικής αντιπολίτευσης παλεύοντας μέσα στην κοινωνική συμμαχία για την ταξική ενότητα του λαού διεκδικώντας προσωρινά μέτρα ανακούφισης βάζοντας στην Ιδεολογική πάλη και ζύμωση τον στόχο για έξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους αφού πρώτα μέσα στην Κοινωνία τσακίσουμε τους φορείς όλων των οπορτουνιστικών απόψεων δηλαδή την 5η φάλαγγα. Περαστικά λοιπόν σε κάθε Κρανιδιώτη και σε κάθε Μανιαδάκη. Αδελφάκια δίδυμα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου