Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Τα ...«έψαλλαν» στο υπουργείο Εργασίας



Στο υπουργείο Εργασίας «έψαλαν» τα αγωνιστικά τους κάλαντα, διεκδικώντας έκτακτο βοήθημα 600 ευρώ για τους ανέργους, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα - Ακρόαμα.

Με τα πανό που άνοιξαν μπροστά στην είσοδο του υπουργείου, «τα έψαλαν» στην κυβέρνηση ενώ διεκδίκησαν ...μετά μουσικής τα αιτήματα τους.  

«Εκλείσατε τα θέατρα και τα ξενοδοχεία, κι εμάς μας δέρνει η ανέχεια και η ανεργία», κατήγγειλαν. «Εμείς μονάχα έχουμε των εργατών την πάλη και φέτος τέτοια απάντηση θα πάρουνε μεγάλη», διαβεβαίωσαν.

Στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αναφέρθηκε ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του ΠΜΣ, τονίζοντας πως «ο αγώνας μας είναι προτεραιότητα και σήμερα και αύριο».

Την πολιτική που δίνει ζεστό χρήμα στα ταμεία των επιχειρηματικών ομίλων, τη στιγμή που δεν ...περισσεύουν τα κονδύλια για να δοθεί ένα έκτακτο βοήθημα στους ανέργους, κατήγγειλε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της Διοίκησης της ΠΟΕΕΤ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Ανάλογες παρεμβάσεις οργάνωσαν Σωματεία εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού - Τουρισμού και σε άλλες πόλεις της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου