Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Το πρώτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος


Το πρώτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος κυκλοφορούν με τον τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 30 – 31 Ιανουαρίου. 

Σύνθημα του Συνεδρίου είναι: «ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ. ΝΟΥΣ – ΚΑΡΔΙΑ – ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ – ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ».

Το πρώτο κείμενο έχει θέμα: «Ο απολογισμός και τα συμπεράσματα από τη δράση της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ό στο 21ο Συνέδριο – Το Κόμμα ως καθοδηγητής του επαναστατικού εργατικού κινήματος, της κοινωνικής συμμαχίας στην πάλη για τον Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό».

2 σχόλια:

  1. Εκανα ένα γρήγορο διάβασμα. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο με σημαντικά βήματα μπροστά δυσκολίες και προβλήματα αλλά και με πολλά περιθώρια να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Η Επιβεβαίωση της σωστής μας πορείας θα έρθει την επόμενη περίοδο με τους φορείς όλων των οπορτουνιστικών απόψεων ενάντια στους κακούς κομμουνιστές. Εμείς θα συνεχίσουμε στην γραμμή της ταξικής ενότητας δείχνοντας τον προβοκατόρικο διασπαστικό τους ρόλο σε βάρος της εργατικής τάξης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή!

    Δεν λέει ο λαός μας ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»;

    Ε, εδώ και λίγα λεπτά, έφτασε στα χέρια μας το πρώτο μέρος, το πρώτο κείμενο των Θέσεων του κόμματος για το 21ο Συνέδριο!

    «Το Κόμμα ως καθοδηγητής του επαναστατικού εργατικού κινήματος, της Κοινωνικής Συμμαχίας στην πάλη για τον Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό.

    Ο απολογισμός και τα συμπεράσματα από την δράση της Κεντρικής Επιτροπής και όλου του κόμματος από το 20ό στο 21ο Συνέδριο».

    Σύντροφοι και Φίλοι,
    Καλό διάβασμα!

    Faros΄s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου