Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Η στήριξη της Σοφίας Μπεκατώρου είναι μια πράξη αυτονόητη, στην οποία δεν χωρούν «ναι μεν, αλλά»


Η στήριξη της Σοφίας Μπεκατώρου είναι μια πράξη αυτονόητη, στην οποία δεν χωρούν "ναι μεν, αλλά". Εξίσου αυτονόητη θα πρέπει να είναι και η ολόπλευρη προστασία με ευθύνη του κράτους των αθλητριών, των νέων κοριτσιών, που παραμένουν εκτεθειμένα σε κάθε είδους πιέσεις και κινδύνους, ειδικά στο πλαίσιο ενός "αθλητισμού" που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη σήψη της εμπορευματοποίησης και των διαφόρων "ισχυρών παραγόντων.

  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

6 σχόλια:

  1. Καπετάνισσα Σοφία είσαι σπουδαία και αυτό κανένα τέρας δεν μπορεί να στο στερήσει!

    Εγώ αδερφή μου σε πιστεύω!

    http://www.katiousa.gr/apopseis/kapetanissa-sofia-eisai-spoudaia/

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της τοπικής Ανατολικής Αττικής.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο φερόμενος, έτσι το εγραψα για να μην κυνηγάει και αυτός τον gkagkarin, όπως ο άλλος "κύριος" στρατιωτικός

      Για να μην τους ξεχνάμε τους φασίστες

      https://gkagkarin.blogspot.com/2020/02/blog-post_99.html?m=0

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά. Απόλυτα καταδικαστέα ενέργεια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. ...Όχι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φταίει επειδή κάποιο στέλεχός του κατηγορείται ή αποδεικνύεται βιαστής. Όταν όμως αποκαλύφθηκε πως ο στενός σύμβουλος και φίλος του Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, εμπλέκεται σε κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας, ο τότε πρόεδρος της ΝΔ του είπε «να κάτσει πίσω μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση» και έστειλε πρωτοκλασάτα στελέχη του να το στηρίξουν στο δικαστήριο. Το χειρότερο; Ακόμη και σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης παραμένει σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    ....
    PATRINAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Την ημέρα εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου της ΝΔ ( Ιανουάριος 2016 ), στενοί του συνεργάτες σπεύδουν να τον συγχαρούν και να γιορτάσουν μαζί τη νίκη του. Έτσι, φαίνεται στο video, κοντά στον Μητσοτάκη φιλιούνται κι αγκαλιάζονται οι δύο ακόμα καταδικασθέντες κολλητοί του, Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος καταδικάστηκε και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης 13 ετών με αναστολή για την υπόθεση παραδικαστικού κυκλώματος στην οποία εμπλεκόταν και Νίκος Γεωργιάδης για τον οποίο το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό για την υπόθεση παιδεραστίας. Στα πλάνα από τους πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο Μητσοτάκη, πλάι στον νέο πρόεδρο, μπορεί να διακρίνει κανείς τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πέτρο Μαντούβαλο. Ωστόσο, το ακόμα πιο ενδιαφέρον που προκύπτει από το συγκεκριμένο ντοκουμέντο είναι η στιγμή που στο πλάνο εισβάλλει και ο έτερος «άριστος» της παρέας, Νίκος Γεωργιάδης. Όταν πρόσφατα αποκαλύφθηκε ακόμη ένας πρώην υπουργός της ΝΔ, είχε καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να ζητά από κύκλωμα σωματεμπορίας, ανήλικη για να ικανοποιήσει τα γούστα του, ο Μητσοτάκης έπνιξε την αποκάλυψη και την ευθύνη για όλο αυτό τον συρφετό που υπάρχει στο κόμμα του, στη σιωπή. Εν ολίγοις, ο πρωθυπουργός της χώρας είναι υπότροπος στη σιωπή και την κάλυψη, σε ένα ιδιαίτερο είδος εγκλημάτων που είναι από τα πιο ειδεχθή. Γιατί;
      ....
      PATRINAKI

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου