Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

«Πρέπει να είμαστε πάντα μπροστά, δεν γίνεται αλλιώς»


«Πρέπει να είμαστε πάντα μπροστά, δεν γίνεται αλλιώς», δηλώνει ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας στο «902.gr» για τους καλλιτέχνες που διεκδίκησαν να ληφθούν μέτρα οικονομικής ανακούφισης στην πανδημία.

Προσθέτει ότι «χρειάζεται περισσότερος αγώνας» για τους ανθρώπους που δουλεύουν «πάνω και πίσω από τη σκηνή».

Θεωρεί πως δεν δίνονται τα χρήματα που θα έπρεπε από το κράτος για την Υγεία και σημειώνει ότι το εμβόλιο είναι ελπίδα, αλλά από μόνο του δεν φτάνει!

 

1 σχόλιο:

  1. https://www.imerodromos.gr/kke-akeraia-i-eythyni-tis-kyvernisis-gia-anavoli-programmatismenon-emvoliasmon-se-nosokomeia/ Το ΚΚΕ δεν κάνει κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ με θέσεις εναλλαγής κυβερνήσεων στο έδαφος του Καπιταλισμού. Η Κριτική είναι με θέσεις εργατικού λαικού κράτους που θα έχει κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής ξηλώσει το καπιταλιστικό κέρδος η επιστήμη θα κινείται με κριτήριο τις κοινωνικές ανάγκες και όταν θα χρειαζόταν θα γύρναγε όλη η παραγωγή στα εμβόλια ώστε το σύνολο του λαού να καλυφθεί σε χρόνους που στον Καπιταλισμό είναι αδύνατο να γίνει. Το να προσπαθούν ...κάποιοι... να την διαστρεβλώσουν για να κάνουν αβάντα στον σύριζα είναι άδικος ο κόπος τους. Δεν τσιμπάμε.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου