Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Οι υποδομές είναι κρατική και πολιτική ευθύνη, δεν είναι ατομική


Τις ευθύνες των κυβερνώντων για τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας κατήγγειλε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» το πρωί της Κυριακής 21 Φλεβάρη. Πρόσθεσε, πως οι υποδομές είναι υπόθεση κρατικής, δημοτικής, πολιτικής ευθύνης και δεν μπορεί να είναι ατομική ευθύνη.

Όσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη, κατήγγειλε τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και της υπ. Πολιτισμού ότι «ξεγελάστηκαν» από τη στάση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ υπενθύμισε πως ο τελευταίος Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, ρίχνει στα μαλακά τους δράστες της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Υπογράμμισε ακόμα ότι το τελευταίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης προβλέπει την εφαρμογή του τρομονόμου στο διαδίκτυο με ποινές σε βάρος των καλλιτεχνών που μπορεί να αναρτήσουν ένα έργο. Επισήμανε ακόμα την τραγική έλλειψη των κοινωνικών υπηρεσιών για τους κακοποιημένους ανθρώπους, την ενδοοικογενειακή βία κ.ά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου