Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

«Διαμάντια» του Θάνου Μικρούτσικου στο YouTube


Εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα «διαμάντια» του Θάνου Μικρούτσικου το επίσημο κανάλι του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη στο Youtube

Στο επίσημο κανάλι του Θάνου Μικρούτσικου στο YouTube όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει δεκάδες στιγμές, οι οποίες εμπλουτίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, από την 50χρονη δημιουργική διαδρομή του συνθέτη, καθώς και να κάνει εγγραφή στο κανάλι για να ενημερώνεται άμεσα όποτε ανεβαίνουν καινούργια τραγούδια και βίντεο. Ντοκουμέντα με ανέκδοτα τραγούδια και ηχογραφήσεις, εμβληματικές συνεργασίες, πρώτες εκτελέσεις, ολόκληρα άλμπουμ, ζωντανές εμφανίσεις συνθέτουν το μωσαϊκό της πορείας του συνθέτη.

Πρόσφατα αναρτήθηκαν «Οι Γερόντοι», σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου, από την «Καντάτα για τη Μακρόνησο», ερμηνευμένοι από την Ρίτα Αντωνοπούλου. Η λήψη προέρχεται από την εκδήλωση για το μνημείο της ΚΕ του Κόμματος, «Οι Σκιές», στη Μακρόνησο.

Επίσης, πρόσφατα αναρτήθηκε ένα ακόμα ανέκδοτο τραγούδι από το αρχείο του Θάνου Μικρούτσικου. Πρόκειται για τη μελοποίηση του ποιήματος του Άλκη Αλκαίου, «Του ύπνου σου του μυστικού», από την ποιητική συλλογή «Εμπάργκο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου