Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Δεν μπορεί να συνυπάρξει ο δημόσιος με τον ιδιωτικό τομέα υγείας

 

Έχει καταρρεύσει το ιδεολόγημα πως μπορεί να συνυπάρξει ο δημόσιος με τον ιδιωτικό τομέα υγείας τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι ΔΕΛΤΑ της Θράκης κατά την πρόσφατη περιοδεία του στον Εβρο.

Σημείωσε ότι πρέπει αποκλειστικά και μόνο να ενισχυθεί ο δημόσιος τομέας υγείας και να επιταχθεί ο ιδιωτικός χωρίς αποζημίωση στου κλινικάρχες που θησαυρίζουν και πρόσθεσε ότι αυτό πρέπει να γίνει έστω και τώρα για να μην ζήσουμε χειρότερα. 

Ως ΚΚΕ, ανέφερε, από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι μπορεί να φοράμε μάσκες αλλά δεν φιμώνεται η φωνή μας, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις που έγιναν επί ένα χρόνο στην πανδημία με τους κομμουνιστές στην πρώτη γραμμή για την προστασία της υγείας, για το λαϊκό εισόδημα και για δικαιώματα. 

Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε πως τίτλος τιμής είναι για το ΚΚΕ όταν κάποιος μας λέει ότι μας εμπιστεύεται και σε αυτό τον άνθρωπο του λέμε μην αναθέτεις σε κανέναν να σε εκπροσωπεί αλλά εσύ πρέπει να παλέψεις και να πάρεις την τύχη στα χέρια σου και να επιλέξεις με ποιους πρέπει να πας και ποιους πρέπει να αφήσεις.

Σε ότι αφορά την παρουσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη υπογράμμισε ότι δεν θα βοηθήσουν το λαό αλλά αντίθετα τον εκθέτουν σε κινδύνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου