Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Στον Δήμο Καλαμαριάς απολύουν εργαζόμενους με προβλήματα υγείας


Στον Δήμο Καλαμαριάς προχώρησαν στην απόλυση πέντε εργαζομένων με προβλήματα υγείας και ετοιμάζονται να απολύσουν άλλους τρεις, επειδή, όπως λένε, πρέπει να συνεχιστεί η κερδοφορία των δημοτικών επιχειρήσεων!!!». Δηλαδή, επισημαίνει, «θέλουν να ξεφορτωθούν εργαζόμενους ΑμεΑ επειδή τους ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ τη στιγμή που ανεργία στους ΑμεΑ φτάνει το 90%!!. 

Με αυτή την προκλητική ενέργεια, η δημοτική αρχή Καλαμαριάς καταμεσής της πανδημίας δείχνει ποιες είναι οι προτεραιότητές της. Ο διωγμός ανθρώπων με αναπηρία, η πολιτική στήριξης των προγραμμάτων που ανακυκλώνουν την ανεργία, το ξεπούλημα της Μαρίνας Αρετσούς είναι η ανάπτυξη που μας υπόσχονται. Κέρδη για τους λίγους, βγαλμένα από τον ιδρώτα και την εξαθλίωση των πολλών.   

Η αλληλεγγύη η δύναμη μας, ασπίδα για τον καθένα από εμάς!!!, καλούμε τον λαό της Καλαμαριάς, τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους να πρωτοστατήσουν στα σωματεία, στους φορείς τους, για να εκφραστεί η καταδίκη των απολύσεων των ΑμεΑ από τον Δήμο Καλαμαριάς. 

Το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα, η ΣΕΑΑΝ, θα παραβρεθεί σε όποιες κινητοποιήσεις αποφασίσουν οι  εργαζόμενοι του χώρου. Προειδοποιούμε τον υπουργό Εργασίας και την κυβέρνηση, να παρέμβουν για την ανάκληση των απολύσεων στον Δήμο Καλαμαριάς και αλλού.  

Τώρα πάρτε πίσω τις απολύσεις.

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Τώρα πάρτε μέτρα προστασίας των εργαζομένων μπροστά στο 3ο κύμα της πανδημίας αλλά και ουσιαστικής στήριξης του συστήματος Υγείας με βάση τις προτάσεις των μαχόμενων υγειονομικών

Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΣΕΑΑΝ.

(διαβάστε εδώ αναλυτικά).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου