Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Η Κούβα γελοιοποιεί τις ΗΠΑ και τα τσιράκια τους

 

Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι βρώμικες αλχημείες των ΗΠΑ και των κάθε είδους συνεταίρων τους ενάντια στο νησί της Επανάστασης.

Στην εκπομπή της τηλεόρασης της Κούβας – με ελληνικούς υπότιτλους – μπορείτε να απολαύστε τα “ρεπορτάζ” που εμφανίζουν το εμβόλιο της Κούβας κατά της COVIT-19 άλλοτε σαν “πολιτικό όπλο” της Κούβας κατά των ΗΠΑ (!) κι άλλοτε σαν εμβόλιο που δεν είναι κουβανέζικο, αλλά… κινέζικο. 

Στο βίντεο γελοιοποιούνται τα διάφορα ιμπεριαλιστικά κέντρα (ΗΠΑ, ΕΕ και άλλες αντιδραστικές δυνάμεις) που μετέχουν στο μακροχρόνιο εμπάργκο κατά της Κούβας καθώς καταγράφεται η απέλπιδα προσπάθειά τους να υποβαθμίσουν τις αξιόλογες και παγκόσμια αναγνωρισμένες επιδόσεις που είχε η Κούβα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, παρά το μακροχρόνιο εμπάργκο που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ και τα τσιράκια τους στις εισαγωγές υγειονομικού .

Πηγη: Cubainformación TV

 

2 σχόλια:

  1. Εχει καλύτερες επιδόσεις γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η ανατροπή του Σοσιαλισμού. Οταν γίνει ο κουβανικός λαό θα ζήσει μία τραγωδία. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......Ο νέος πρόεδρος της Κούβας ανέφερε πως οι δύο ηγέτες συζήτησαν σχετικά με τον συντονισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας. «Εξέφρασα την εκτίμησή μας για τη δουλειά του Λόπες Ομπραδόρ με σκοπό την ολοκλήρωση της δικής μας Αμερικής», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η Αβάνα ενδιαφέρεται να επεκταθεί η συνεργασία στον τομέα της Υγείαςhttps://www.902.gr/eidisi/kosmos/258249/o-proedros-omprador-eyharistei-tin-koyva-gia-ti-voitheia-tis-stin-antimetopisi...... Την ....δική τους Αμερική.... ανέφερε στον πρόεδρο του Μεξικού. Μάλλον έχει ...σοσιαλισμό.... στο Μεξικό και δεν το γνωρίζουμε. Η Τραγωδία για τον Κουβανικό λαό σε όλο της το μεγαλείο. Η 5η Φάλαγγα του οπορτουνισμού σε δράση. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου