Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Τους ναζιστές εγκληματίες μπορούν να τους απομονώσουν εργαζόμενοι και νέοι, όχι όσοι τους εξέθρεψαν


Η καθυστερημένη, με ευθύνη της κυβέρνησης, για εννιά μήνες σύλληψη του καταδικασμένου ναζιστή εγκληματία Χρ. Παππά δεν προσφέρεται ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για εφησυχασμό, γιατί τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής και τα άλλα φασιστοειδή, με όποιο πρόσωπο κι αν εμφανίζονται, παραμένουν στην υπηρεσία του εκμεταλλευτικού συστήματος για όποτε τους χρειαστεί. 

Τους ναζιστές εγκληματίες και τις παραφυάδες τους μπορούν να τους απομονώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και οι νέοι, με την οργανωμένη πάλη τους και όχι όσοι τους εξέθρεψαν και για χρόνια τους ανέχτηκαν .

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

 ....

Συνελήφθη ο φυγόδικος ναζί - εγκληματίας Χρ. Παππάς.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής έγινε σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου. 

Ο Χρ. Παππάς είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβρη του 2020, όταν καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, μαζί με τα άλλα στελέχη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Με βάση τα όσα λέγονται από την αστυνομία, η σύλληψη του έγινε μετά από έρευνες της αντιτρομοκρατικής και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται. Μαζί του συνελήφθη ένα ακόμη άτομο που τον έκρυβε στο διαμέρισμα του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου