Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Στην πρώτη γραμμή του μετώπου και πάλι οι εθελοντές μέλη και φίλοι του ΚΚΕ

 


Στη μάχη με τις φλόγες στα Βίλια όπου μαίνεται ακόμα η πυρκαγιά έχουν ριχτεί οι εθελοντές μέλη και φίλοι του ΚΚΕ,  προκειμένου να σώσουν ότι έχει απομείνει από το δάσος αλλά και τις περιουσίες των κατοίκων.

Το κλιμάκιο αυτή την ώρα επιχειρεί μαζί τους Ρουμάνους πυροσβέστες, σβήνοντας μικροεστίες στο μέτωπο, προκειμένου να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις.  Οι επικεφαλής του κλιμακίου Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ, βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας - Ειδυλλίας, προκειμένου να μετακινηθούν και να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κόμματος για συγκρότηση ομάδων για την αντιμετώπιση της φωτιάς, την προστασία του φυσικού πλούτου και των λαϊκών κατοικιών και ταυτόχρονα σε οργανωμένη αλληλεγγύη στους κατοίκους και τους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά που εθελοντές, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, βρίσκονται στην περιοχή, μετά την Πέμπτη 19 Αυγούστου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου