Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Επιλεκτική «ευαισθησία» για τις υπαίθριες συναυλίες


Επιλεκτική «ευαισθησία» φαίνεται ότι δείχνει η κυβέρνηση, οι δήμοι και η αστυνομία για τις υπαίθριες συναυλίες σήμερα.

Προκειμένου να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή της φοιτητικής συναυλίας αλληλεγγύης και διεκδίκησης, που διοργανώνουν σήμερα οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας, η αστυνομία επικαλέστηκε ότι είναι επικίνδυνη(!), ότι υπάρχει ΚΥΑ που την απαγορεύει, ότι υπάρχει ο φόβος πυρκαγιάς κ.ά. Και αυτό παρά την παρουσία της ομάδας Εθελοντικής Δασοπροστασίας Καισαριανής στο χώρο! Από την άλλη όμως, δεν δείχνουν την ίδια ανησυχία για άλλες διοργανώσεις… όπως για παράδειγμα συναυλία που διοργανώνει σήμερα η Περιφέρεια Αττικής στο Πάρκο Τρίτση.

Η προσπάθεια της αστυνομίας και της κυβέρνησης είναι προφανής. Αξιοποιώντας γελοία προσχήματα που κατέπεσαν αμέσως, προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την οργανωμένη έκφραση αλληλεγγύης από τους Φοιτητικούς Συλλόγους, το λαό της περιοχής, προσπάθησαν να εμποδίσουν να ακουστούν δυνατά τα αιτήματα στήριξης των πυρόπληκτων. Η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό κάτω από την αποφασιστική στάση των φοιτητών και των κατοίκων της περιοχής.

«Όλοι στη συναυλία στις 8.30 μ.μ. στο Σκοπευτήριο! Μόνο ο λαός θα σώσει το λαό!» τονίζουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι στο κάλεσμά τους.

Φαίνεται ότι για τη σημερινή συναυλία στο Πάρκο Τρίτση δεν ισχύουν όσα επικαλούνταν η αστυνομία για το Σκοπευτήριο... 

Φαίνεται ότι για τη σημερινή συναυλία στο Πάρκο Τρίτση δεν ισχύουν όσα επικαλούνταν η αστυνομία για το Σκοπευτήριο...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου