Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»


Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», 18 – 19 Σεπτέμβρη:

  • Με τη δύναμη της λαϊκής πρωτοβουλίας βαδίζοντας στο δρόμο της ανατροπή. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, γι’ αυτό χρειάζεται ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό! Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στην εκδήλωση που οργάνωσε την περασμένη Πέμπτη η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη ΔΕΘ.
  • 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»: «Βούλιαξε» η Θεσσαλονίκη, κορύφωση στην Αθήνα από την ερχόμενη Πέμπτη. Ολοκληρώνονται το Σάββατο 18/9 οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες στο Πάρκο Τρίτση, όπου στις 23/9 ανοίγει η αυλαία του κεντρικού τριημέρου.
  • Καμία εμπλοκή στα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια: Πάρ’ τις βάσεις σας και μπρος! Χιλιάδες διαδήλωσαν την Παρασκευή ενάντια στη νέα Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις και στη συνεδρίασης της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στην Αθήνα.
  • 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Μαζικός αγώνας ενάντια στον φασισμό και το σάπιο σύστημα που τον γεννά. Το Σάββατο 18/9 η συγκέντρωση των συνδικάτων στο Κερατσίνι. Προσυγκέντρωση στις 5 μ.μ. στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν).
  • Επισιτισμός: Άρχισαν τα «όργανα» του αντεργατικού νόμου – έκτρωμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου