Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Συνεχή ενημέρωση για την συγκέντρωση
 
 Νέα επίθεση φασιστοειδών στην αντιφασιστική συγκέντρωση
Τράπηκαν σε φυγή μετά την αντίδραση των συγκεντρωμένων 

Νέα επίθεση ομάδας φασιστοειδών σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην πλατεία Τερψιθέας της Σταυρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αντιφασιστική συγκεντρωση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με πέτρες σε μέλη Φοιτητικών Συλλόγων, Συνδικάτων, σε μαθητές και γονείς, που βρίσκονταν πάνω στην πλατεία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή από την άμεση αντίδραση των συγκεντρωμένων.

Αξιοσημείωτη είναι και πάλι η στάση της αστυνομίας η οποία επιτέθηκε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά στους φοιτητές, που επιχείρησαν να κυνηγήσουν τα φασιστοειδή…

....

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μαχητική απάντηση στα φασιστοειδή στην πλατεία Τερψιθέας, από Φοιτητικούς Συλλόγους, εργαζόμενους, γονείς και μαθητές από όλη την Θεσσαλονίκη.Βίντεο

Η επίθεση που επιχείρησαν τα φασίστοειδή νωρίτερα, δεν μπόρεσε να ανακόψει την μαζική προσέλευση και την μαχητική απάντηση στην δράση των φασιστών.

Το σύνθημα «Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά», δονεί την περιοχή, ενώ συνεχώς καταφτάνει κόσμος.  Βίντεο

....

Ανακοίνωση, του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

 Αντί το υπουργείο Παιδείας να καταδικάσει τα φασιστοειδή, που έχουν μετατρέψει το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης σε ορμητήριο για να χτυπούν μαθητές και φοιτητές, προβαίνει σε απαράδεκτους συμψηφισμούς και πίσω από γενικόλογες διατυπώσεις ουσιαστικά ταυτίζει τους αγώνες των νέων ενάντια στο φασισμό με τα εγκληματικά φασιστικά στοιχεία. Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, περί “μεμονωμένων ομάδων”, θυμίζει την υπερασπιστική γραμμή των ναζιστών χρυσαυγιτών για να κρύψουν τα εγκλήματα τους.

..... 

Αποκαλυπτικά στοιχεία των σημερινών γεγονότων

Διάφοροι ακροδεξιοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Αντιφασιστική πορεία στην Σταυρούπολη Βίντεο 

 Πορεία Φοιτητικών Συλλόγων, εργαζόμενων, μαθητών και γονέων στους δρόμους της Σταυρούπολης, ενάντια στην δράση των φασιστοειδών, παρά την βροχόπτωση.

1 σχόλιο:

  1. Μαζική απάντηση στα φασιστοειδή και όσους τα καλύπτουν

    https://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/272769/dynamiki-apantisi-stin-drasi-ton-fasistoeidon-video-foto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου