Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Μπλόκο στους φασίστες

 
Πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες ένα σύνθημα δονούσε τους δρόμους σε κάθε πόλη, τις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς! "Μία είναι η απόφαση: Οι ναζί δολοφόνοι στη φυλακή".

Δεν θα τους αφήσουμε να ξεμυτίσουν πουθενά! Είναι γνωστός ο ρόλος αυτών των ομάδων, όπως γνωστή είναι και η εγκληματική δράση τους.

Καμία ανοχή σε οποιεσδήποτε φύτρες υπάρχουν και επωάζουν το αυγό του φιδιού!

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές!

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!

Ο εργαζόμενος λαός της Θεσσαλονίκης, οι μαθητές και οι σπουδαστές θα αποκρούσουν ξανά το φασιστικό δηλητήριο. Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργάτες, μαζικά το λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Σύλλογοι Γονέων και μαζικοί φορείς στις 18.30 στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη.

ΠΑΜΕ 

Την επίθεση φασιστοειδών στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλουν Συνδικάτα και φορείς.

«Οι φασιστικές, ναζιστικές ομάδες είναι ξεκάθαρα το μακρύ χέρι του συστήματος. "Βγάζουν σπυράκια" με κάθε είδους διεκδικήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων», τονίζει η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, σημειώνοντας ότι «μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και να απομονώσει τους φασίστες». Παράλληλα, η Ομοσπονδία «στέκεται στο πλευρό των φοιτητών που δέχτηκαν τη δολοφονική επίθεση των φασιστικών ταγμάτων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης». (Διαβάστε εδώ).

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση που έγινε χθες και σήμερα από ακροδεξιές φασιστικές ομάδες ενάντια σε φοιτητές μέλη φοιτητικών οργανώσεων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. (Διαβάστε εδώ)

«Φασιστοειδή προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τη νεολαία και το οργανωμένο λαϊκό κίνημα στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης», αναφέρει η Επιτροπή Διεθνούς Ύφεσης και Ειρήνης Θεσσαλονίκης και προσθέτει ότι «μετά τη θρασύδειλη επίθεση, που είχαν πραγματοποιήσει πριν από μερικές μέρες οι φασίστες της εγκληματικής "Χρυσής Αυγής" ενάντια στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης και του Συλλόγου Γυναικών στο Ε' Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, τις τελευταίες δύο ημέρες επιχειρούν με δολοφονικές επιθέσεις να τρομοκρατήσουν μαθητές, φοιτητές, εκλεγμένους συνδικαλιστές στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).

«Καμία ανοχή σε οποιεσδήποτε φύτρες υπάρχουν και επωάζουν το αυγό του φιδιού» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) και ξεκαθαρίζει πως «δε μας τρομάζουν! Δε θα τους αφήσουμε να ξεμυτίσουν πουθενά! Πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες ένα σύνθημα δονούσε τους δρόμους σε κάθε πόλη, τις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς! "Μία είναι η απόφαση: Οι ναζί δολοφόνοι στη φυλακή". Ο λαός έχει την δύναμη και θα φροντίσει ώστε οι φασίστες θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας!» (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

«Για τέτοιου είδους ομάδες ισχύει μόνο ό,τι απαιτούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και το σύστημα. Θέλουν τους φοιτητές και τους εργαζόμενους φοβισμένους και απομονωμένους για να κάνουν εύκολα τη βρωμοδουλειά τους τα αφεντικά των φασιστοειδών», επισημαίνει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. (Διαβάστε εδώ).

«Η σημερινή επίθεση είναι συνέχεια της επίθεσης που είχαν πραγματοποιήσει και πάλι, οι ίδιες δυνάμεις, που βρίσκονται μακριά από τα προβλήματα της νεολαίας και απέναντι στους αγώνες της και λίγες μέρες πριν, είχαν χτυπήσει φοιτητές, που μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια, έξω από το σχολείο, για τις εξελίξεις στην Παιδεία και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια» σημειώνουν τα ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝ ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ ΠΕΕΜΑΓΕΝ ΠΕΠΡΝ ΠΕΣ/ΝΑΤ. (Διαβάστε εδώ)

 Ανοχή της αστυνομίας στα φασιστοειδή



 Αποκαλυπτική είναι η εικόνα όπου φαίνονται τα σημάδια της θρασύδειλης, δολοφονικής επίθεσης των φασιστοειδών ακόμα και μέσα στο σχολείο σε μαθητές.

 Χαιρετούν φασιστικά κουκουλοφόροι μέσα από το σχολείο

8 σχόλια:

  1. «Η σκύλα που γέννησε το κτήνος ζει και είναι πάλι σε οργασμό»

    https://atexnos.gr/%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b7-%cf%83%ce%ba%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνομικοί και φύλακες φυγαδεύουν τους φασίστες

    http://www.katiousa.gr/politika/aftous-giati-den-tous-pianete-astynomikoi-kai-fylakes-fygadevoun-tous-fasistes-vinteo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε την καθοδήγηση της διεύθυνσης του σχολείου, οι φασιστικές ομάδες αλώνιζαν μέσα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

    Στο αποκαλυπτικό βίντεο που προέρχεται από την ιστοσελίδα «thesstoday.gr», φαίνεται η διεύθυνση του σχολείου να προσπαθεί να φυγαδεύσει εκτός του ΕΠΑΛ μια τέτοια ομάδα φασιστοειδών.

    Στη συνέχεια, όταν γίνονται αντιληπτοί από τους διαδηλωτές, επιστρέφουν μέσα στο σχολείο και η διεύθυνση τους υποδεικνύει άλλη οδό διαφυγής από την πίσω μεριά, λέγοντας τους πως «έχει ένα κενό στα κάγκελα»...

    https://youtu.be/RHfjWVDQAqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μίκης από την μία, ο Κουτσούμπας απ την άλλη, ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της Σοβιετικής Ένωσης, νίκες εργαζομένων, το ξέσπασμα της νεολαίας στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και η αστική εξουσία έβγαλε ό, τι πιο σάπιο έχει στην επιφάνεια, ξεκινώντας από την Σταυρούπολη.

    Αναμενόμενο.

    Μάγδα Φωτεινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς που σημαίνει ότι σωστά βαδίζουμε. Κοινωνική συμμαχία Ούτε βήμα πίσω. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Ο φασισμός δεν τελείωσε

    https://youtu.be/ceQIwMw7YKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...
    Μα το δείχνει η ιστορία, σαν θελήσει ο λαός
    και το φίδι το τσακίζει κι όσους κλώσησαν τ' αυγό.
    Κι όλο έσκουζε ο Αδόλφος και οι άριοι λαγοί
    που τους κλείσανε το σπίτι του Βλαδίμηρου οι γιοι.

    Και ξανά θα τους το κλείσουν κι ας λυσσάνε οι αστοί.

    https://youtu.be/f5ae9JpbkN0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αυγό του φιδιού το εκκολάπτει το σύστημα
    Ο λαός, με τους κομμουνιστές μπροστά, το τσακίζει!
    ....
    https://www.odigitis.gr/article/To-aygo-toy-fidio-to-ekkolaptei-to-sstima-O-laos-me-toys-kommoynistes-mprosta-to-tsakizei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου