Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Να διεξάγονται δωρεάν τεστ στον κόσμο


Την ανάγκη να διεξάγονται συνεχώς και σταθερά δωρεάν τεστ σε όλο τον πληθυσμό, επισήμανε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάϊ», το πρωί της Τρίτης 21 Δεκέμβρη. 

Η κυβέρνηση ας μείωνε τα κονδύλια του προϋπολογισμού για τους εξοπλισμούς και να παρείχε τα δωρεάν τεστ στον κόσμο, επισήμανε, καταγγέλλοντας τις αποφάσεις που μετακυλίουν το κόστος στον κόσμο και στους εργαζόμενους και όχι στους εργοδότες.

Οι αντιφάσεις στις κυβερνητικές αποφάσεις είναι αυτές που καλλιεργούν το τέλειο έδαφος για ν’ αυγατίσει το φίδι του φασισμού και ο σκοταδισμός, κατέληξε η Λ. Κανέλλη.

 

1 σχόλιο:

  1. https://www.imerodromos.gr/min-gkriniazete-synecheia-den-vlepei-akriveia-o-yp-anaptyxeos-kai-toy-zitane-7-selfi-otan-paei-soyper-market/ Ετσι ακριβώς δουλεύει ο Καπιταλισμός και οι νόμοι του για το κέρδος και δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση που να μπορεί να κάνει το παραμικρό όσο τα βασικά συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής είναι καπιταλιστική ιδιοκτησία. Η Μοναδική λύση για τον λαό είναι η ανατροπή του καπιταλισμού με κοινωνικοποίηση ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου με όχημα την κοινωνική συμμαχία. Είναι ο καπιταλισμός Ηλίθιε με αριστερές και ...δεξιές κυβερνήσεις. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου