Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Οι κινητοποιήσεις και οι αγώνες δεν θα σταματήσουν γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή


Η δράση αυτή δηλώνει ότι οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την κοροϊδία που και η σημερινή Κυβέρνηση συνεχίζει, όπως και οι προηγούμενες, την στιγμή που από τις περικοπές των συντάξεών τους, των δώρων, της υγείας, των κοινωνικών παροχών που συνεχίζονται κάθε χρόνο τους αφαιρούν 8,5 δις. Δεν συμβιβάζονται με τα 250 ευρώ, που πετούν  σε μια μερίδα από αυτούς. Για τους συνταξιούχους που τα έχουν πληρώσει όλα μέχρι δεκάρα, δεν υπάρχουν χρήματα, όμως χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τους επιχειρηματικούς ομίλους της πράσινης ανάπτυξης υπάρχουν.

Ούτε πρόκειται να συμβιβασθούν με τα κουτσουρεμένα αναδρομικά, σε μια μερίδα από αυτούς, που τα περισσότερα τελικά τους τα κρατάει η εφορία, βάζοντάς τους υπέρογκη φορολογία πρόστιμα για μερικά ευρώ που έλαβαν στο παρελθόν.

Γι΄αυτό, στις συγκεντρώσεις των συνταξιούχων, από χιλιάδες στόματα μέσα στο κρύο και τη βροχή σε πολλές περιοχές της χώρας μας, ακούστηκαν τα πραγματικά αιτήματα και η απαίτηση για την λύση τους όπως:

Δε συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα που μας πετάτε.

Προσλάβετε τώρα γιατρούς, νοσηλευτικό  προσωπικό. Ανοίξτε τώρα ΜΕΘ και τα νοσοκομεία που κλείσατε, με επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας.

Δώστε τώρα σε όλους τους συνταξιούχους τα πληρωμένα με αίμα δώρα μας.

Δώστε τώρα  σε όλους τους συνταξιούχους όλα τα αναδρομικά τους αφορολόγητα, αφού άτοκα και μετά από πολλά χρόνια τα καταβάλλετε. Καταργείστε τώρα την Εισφορά Αλληλεγγύης.

Καταργήστε άμεσα τα απαράδεκτα πρόστιμα της εφορίας.

Αποδώστε τα δύο δισεκατομμύρια για τους συνταξιούχους που είναι ψηφισμένα από εσάς για τα έτη 2020 και 2021 και δεν τα αποδίδετε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου