Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Προς ΝΑΤΟτσολιάδες


“Προφανώς το Διεθνές Δίκαιο είναι ένα κουρελόχαρτο.

Το διδάχτηκε καλά αυτό ο Πούτιν από τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους. Από το Κόσσοβο και το βομβαρδισμένο Βελιγράδι μέχρι το Ιρακ και τη Συρία.

Κατά τα λοιπά τις “καλησπέρες” μας στον Φουκουγιάμα, στα παγκόσμια τσιράκια και στους εγχώριους παπαγάλους του ευρωατλαντισμού για τα πανηγύρια τους πριν από 30 χρόνια για την πτώση της ΕΣΣΔ ένεκα της “ευημερίας”, της “δημοκρατίας”, της “ασφάλειας” και της “αδιατάρακτης ειρήνης” που προφήτευαν για τον κόσμο.

Τέλος, όσοι προσβλέπουν στο ΝΑΤΟ όσον αφορά και την δημοκρατία, γενικώς, και την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας, ειδικώς, εκτός από την κατεχόμενη Κύπρο, ας κοιτάνε τόσο την αμερικανόπνευστη φασιστικοποίηση όσο και την ΝΑΤΟική “θωράκιση” της Ουκρανίας”.

Από το Facebook του Νίκου Μπογιόπουλου

 

3 σχόλια:

  1. Εχουμε καπιταλισμό απο το 1830 που πέρασε στο ιμπεριαλιστικό στάδιο το 1882 στα πλαίσια της ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις αλληλεξάρτησης και ενδιάμεση θέση στην ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Συμμετέχει συνειδητά στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες για την αναβάθμιση της θέσης της. Είναι ο καπιταλισμός ΗΛΙΘΙΕ με αριστερές και δεξιές κυβερνήσεις. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια διευκρίνιση παρακαλώ:

    "Εχουμε καπιταλισμό ... που πέρασε στο ιμπεριαλιστικό στάδιο το 1882 ..."

    Ποιο μήνα, ποια μέρα και τι ώρα;;;

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός όλων των άλλων προκαλεί και ...τύφλωση. Κουράγιο... γιατί περαστικά στον οπορτουνιστικό καρκίνο δεν υπάρχει... Συνέχισε να Σκούζεις οπορτουνιστικό Σκυλί. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου