Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

"Τα γάμησε όλα ο Πούτιν"

  Stefanos Kompressoras

 Σοβιετική Ελλάδα


8 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρά τους τόνους της κατευθυνόμενης από τον Pyatt προπαγάνδας των εγχωρίων Παϊατ-οφώνων, τα αποτελέσματα είναι πενιχρά και πολύ μακρυά από τα αναμενόμενα, όπως και οι ίδιοι ομολογούν.
    Που σημαίνει, πως μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα κι από αυτά, που παρουσιάζουν.
    Την Τρίτη να πάρουν μια καλήν απάντηση και οι δυό τους, και οι ΝΑΤΟϊκοί και οι Πουτινίτσες.
    Είναι ο μόνος δρόμος ενεργητικής αντίστασης στην παγκόσμια αντίδραση και στα καμώματά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Τετάρτη, 6/4, να πάρουν μια καλήν απάντηση και οι δυό τους,....

      Διαγραφή
    2. 04/04/1944

      Εκπρόσωποι του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας μπαίνουν στην Γαλλική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης, υπό τον στρατηγό Ντε Γκολ. Η Επιτροπή αυτή μετεξελίχθηκε λίγους μήνες αργότερα στη Προσωρινή Κυβέρνηση της Γαλλικής Δημοκρατίας.

      Η συμμετοχή του ΚΚ Γαλλίας σε μια σειρά αστικές κυβερνήσεις έως το 1947 (όταν και αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση Ραμαντιέ), καταδείκνυε τα προβλήματα στρατηγικής στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα από την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και νωρίτερα.

      Μετά τον πόλεμο η στρατηγική πολλών ΚΚ άρχισε σταδιακά να απομακρύνεται από τις νομοτέλειες της σοσιαλιστικής επανάστασης, περιορίζοντας και υποτάσσοντας τη δράση των κομμάτων στην υπεράσπιση των αστικοδημοκρατικών ελευθεριών και της χώρας τους στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού συστήματος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. 04/04/1945

      Σχηματίζεται στην Τσεχοσλοβακία κυβέρνηση Εθνικού Μετώπου με επικεφαλής τον Ζ. Φίρλιγγερ. Στην κυβέρνηση αυτή μετείχε το Κομμουνιστικό Κόμμα αλλά και αστικές δυνάμεις. Η διαπάλη για την εξουσία τα επόμενα χρόνια θα είναι σφοδρότατη.

      Το 1948 οι αστοί αποχώρησαν από την κυβέρνηση και το Εθνικό Μέτωπο, αφού προηγουμένως είχαν αποτύχει να ανατρέψουν την κυβέρνηση Γκότβαλντ (1946) φέρνοντας στη θέση της μια αμιγώς αστική. Στις 9/5/1948 ψηφίστηκε το νέο Σύνταγμα, με το οποίο η Τσεχοσλοβακία ανακηρύσσονταν Λαϊκή Δημοκρατία........... Η Παρουσία του Κόκκινου στρατού απέτρεψε την οπορτουνιστική αντεπανάσταση απο το να πνίξει τα πάντα στο αίμα. Λούφαξαν σαμπόταραν την γρήγορη εδραίωση του Σοσιαλισμού και περίμεναν την ΕΠΙΣΗΜΗ επικράτηση τους στην ΕΣΣΔ όπως και έγινε 5 του Μάρτη το 1953 με τον ...θάνατο... του Ι.Β ΣΤΑΛΙΝ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. Τελικά, με αυτήν την κυβέρνηση,κινδυνεύουμε να μας διώξουν ,από το ρούβλι
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216164247737461&set=p.10216164247737461&type=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι,όχι...δεν το βομβάρδισε ο Πουτιν;
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου