Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Στο... Διάστημα


Τη «δόξα» των ΗΠΑ που αλλάζουν ονόματα στις... πανεπιστημιακές αίθουσες με το όνομα του Μαρξ, της ΕΕ της αντικομμουνιστικής υστερίας και του κατασκευάσματος των «δύο άκρων» που - εδώ και χρόνια - φυλακίζει κομμουνιστές, αντιστασιακούς, διώκει Κομμουνιστικά Κόμματα, ξηλώνει ονόματα και σύμβολα στις πλατείες και τους δρόμους που απελευθέρωσε ο Κόκκινος Στρατός και την ίδια ώρα τιμά τα «καλύτερα παιδιά» του καπιταλιστικού συστήματος, τους ναζί και τους συνεργάτες τους, ζήλεψε το photoshop της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, που με αφορμή την πρώτη πτήση του Σοβιετικού κοσμοναύτη Γκαγκάριν στο Διάστημα, τον «τίμησε» με μια φωτογραφία όπου έσβησε από το κράνος του τα σύμβολα της ΕΣΣΔ!

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για ένα ακόμα «μάθημα για το πώς γίνεται η αποκομμουνιστικοποίηση», όπως υποσχέθηκε ο Πούτιν στην αρχή της ιμπεριαλιστικής επέμβασης, κοκορευόμενος για το ότι ο «μαθητής», η αστική τάξη της Ρωσίας, «ξεπέρασε τον δάσκαλό» της, τις αστικές τάξεις των υπόλοιπων καπιταλιστικών κρατών, στον αντικομμουνισμό και στο ξαναγράψιμο της Ιστορίας στα μέτρα της. Ξέρουμε πάντως πως αυτούς - την αστική τάξη της Ρωσίας - παρουσιάζει ως... συνέχεια της Σοβιετικής Ενωσης η αμερικανοΝΑΤΟική προπαγάνδα και στη χώρα μας, ανεβάζοντας τη γελοιότητα σε «διαστημικά» επίπεδα.

Ο «κοινός καημός» τους όμως και δεν κρύβεται με τίποτα και δικαιολογείται απόλυτα: Στα ίδια μέρη που εκείνοι τώρα στέλνουν τους λαούς κάτω απ' το χώμα για να μοιράσουν κέρδη κι αγορές, ο σοσιαλισμός εξασφάλισε δεκαετίες ειρήνης στέλνοντας τους λαούς ως το Διάστημα, φωτίζοντας μέχρι σήμερα τον δρόμο για να απαλλαγούν οριστικά από το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

1 σχόλιο:

  1. Θα το αφιερώσω στους οπορτουνιστές του ...ΚΕΚΡ που παλεύουν με την ...χούφτα τους σαν Σοσιαλσωβινιστές κάτω απο την σημαία του Ρώσικου Ιμπεριαλισμού που καταγγέλουν τον ΛΕΝΙΝ και τους Μπολσεβίκους σαν ...πράκτορες των Γερμανών και όλο τον οπορτουνιστικό συρφετό στη χώρα μας που κάνει το ίδιο. Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο Ιμπεριαλιστή ΛΗΣΤΗ όπως την δεκαετία του 40... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου