Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή


Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟικού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟικές οδηγίες και δεσμεύσεις. 

Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!

 Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στο Τwitter. 

 ....

Κακόγουστη φιέστα στη βουλή με τους Ναζί του Τάγματος Αζοφ


 Ψάχνουν δικαιολογίες οι χειροκροτητές των Ζελένσκι και ναζί Αζόφ

Λίγο πριν την ομιλία

Ούτε δικαιολογία για να κρύψουν την ντροπή τους δεν βρίσκουν τα κόμματα που στη Βουλή χειροκρότησαν τους ναζί του τάγματος Αζόφ για χάρη των ΝΑΤΟικών οδηγιών και δεσμεύσεων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την αλγεινή εντύπωση που άφησε η κακόγουστη φιέστα στη Βουλή. «Η συμπερίληψη στην ομιλία του μηνύματος μέλους του τάγματος Αζόφ ήταν λανθασμένη και άστοχη», ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ωστόσο, η κυβέρνηση είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη, όπως εκτεθειμένα είναι και τα κόμματα του ΝΑΤΟικού τόξου.

Λίγο μετά την ομιλία

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αφού πρώτα χειροκρότησε μέσα στη Βουλή, όταν βγήκε αναζήτησε «σανίδα σωτηρίας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας πως «η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση», με τον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο να δίνει το «παρών» στη νεοναζιστική φάρσα!

Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που επίσης ήταν εκ των χειροκροτητών με την παρουσία του μέσα στη Βουλή, κρύβεται πίσω από ρήσεις «δεν ήξερα, δεν ρώταγα».

Σε δήλωσή του η γραμματέας της Κοινοβουλευτικός Ομάδας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ε. Λιακούλη ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Βουλής διότι «δεν υπήρξε καμία ενημέρωση» για «ομιλίες προσώπων που δεν είχαν καμία θεσμική αρμοδιότητα», εννοώντας τον ναζί του τάγματος Αζόφ.

Η ντροπή θα τους ακολουθεί... 

Ο ομιλητής ΝΑΖιλενσκι



11 σχόλια:

  1. Κύπρος: Το ΑΚΕΛ αποφάσισε να μην παραστεί στην ομιλία Ζελένσκι στην κυπριακή Βουλή

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους 60 βαθμούς ξέπλυμα

    Μετά το ανατριχιαστικό σόου του προέδρου της Ουκρανίας και των δύο ναζί Αζόφ (όπως προκύπτει από το βίντεο που δημοσίευσε στο «Τelegram» ο Β. Ζελένσκι με αγγλικούς υπότιτλους και ο μασκοφόρος ομιλητής ανήκει στο Αζόφ!), έχουν μπει μπρος τα πλυντήρια για να ξεπλύνουν την ντροπή.

    https://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/291974/stoys-60-vathmoys-xeplyma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία, η γενική αναπηρία της ηγέτιδας τάξης στην Ελλάδα, σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις (…). Είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα».

    (Γιώργος Σεφέρης, Ημερολόγιο, 1945)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ανάστημα του λαού και η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στον ναζιστικό εφιάλτη, σήμερα κρατήθηκαν όρθια ΜΟΝΟ χάρη στο ΚΚΕ.

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία αναπηρία δεν είχαν οι καπιταλιστές την δεκαετία του 40. Φόραγαν όπως πάντα τα ταξικά γυαλιά τους δεν τα έβγαλαν ποτέ.. Και τσάκισαν τον λαό ενώ ήταν νικητής τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 που αποχωρούσαν οι Γερμανοί. ΓΙΑΤΙ..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι την έγραψες τη μ@λ@κί@ σου, ανεκδιήγητε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ! Άνοιξε το "Ημερολόγιο" και διάβασε για να δεις τι εννοεί ο Σεφέρης! Αγράμματε, μόνο κόπυ πέιστ απ' το ιντερνέτ ξέρεις και μπορείς!

      Διαγραφή
  6. Μα όλα εισαγώμενα σε αυτή την χώρα .....

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=479974877211416&set=gm.4824412064332020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρανε λένε στην κυβέρνηση ποιοι θα μίλαγαν στο βίντεο μαζί με τον Ζελένσκι.Δηλαδη μας λένε ότι δεν έγινε κανένας έλεγχος τι θα παίξει στην ελληνική Βουλή.Παλι καλά δηλαδή που δεν έστειλαν καμία τσόντα να λέμε!

    Kostas Mesia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια διευκρίνιση για την τελευταία φωτογραφία της ανάρτησης: ο Ζελένσκι φοράει στρατιωτικό μπλουζάκι όχι με το σήμα του πρωσικού και μετέπειτα χιτλερικού σιδηρού σταυρού, αλλά με το έμβλημα των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας (βλ. https://www.mil.gov.ua/en/).

    Γραμματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η σβάστικα, είναι σύμβολο της Αρχαίας Ελλάδας γιαυτό το είχε τατουάζ ο Κασιδιάρης
      λες;
      δεν νομίζω

      ΔΣΕ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου