Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος του "Οδηγητή"!

 
Στον χώρο της 31ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ, στις Νηές της Μαγνησίας θα κυκλοφορήσει το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου του "Οδηγητή", το οποίο στη συνέχεια θα διακινείται από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή δεσπόζει στο εξώφυλλο του τεύχους: "Η νέα γενιά με το ΚΚΕ. Για το "μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό". Σοσιαλισμός η απάντηση τον 21ο αιώνα". Ο "Οδηγητής" ρίχνει κάποιες πρώτες "ματιές" στα όσα ετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός.

Αυτό το σύνθημα συνοψίζει, όμως, και μεγάλο κομμάτι της ύλης του τεύχους, που αφορά τόσο την πείρα της τελευταίας τριετίας, όσο και τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος στην Ελλάδα και διεθνώς, όπως είναι οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, το έγκλημα κατά των προσφύγων στη Μελίγια, η απαράδεκτη απόφαση στις ΗΠΑ για τις αμβλώσεις κλπ.

Αρθρογραφία υπάρχει ακόμα για τον νέο νόμο πλαίσιο που κατατέθηκε στη Βουλή, αλλά και για τη σημαντική επέτειο των 100 χρόνων από την ιμπεριαλιστική Μικρασιατική εκστρατεία και Καταστροφή.

Φυσικά από το καλοκαιρινό τεύχος του "Οδηγητή", δεν θα μπορούσε να λείπει η "φωνή" των νέων εργαζομένων στον τουρισμό, καθώς επίσης και προτάσεις για διάβασμα, ταινίες, πεζοπορίες κλπ, αλλά και αρκετά ακόμα θέματα που θα ανακαλύψει ο αναγνώστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου