Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καταγγέλλει  τις τρομοκρατικές συλλήψεις του Προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου εργαζομένων στην επιχείρηση «Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.» και Προέδρου της Ομοσπονδίας μας συναδέλφου Γιάννη Φραγγίδη  και του  Μέλους του Δ.Σ. της  Γ.Σ.Ε.Ε. και Αναπλ.  Γεν.  Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Ε.Π. συναδέλφου Γιάννη Νιβορλή, οι οποίοι συνελήφθησαν με βάση τα απομεινάρια του αντεργατικού και αντισυνδικαλιστικού νόμου 330.

Οι εργαζόμενοι στην  ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ  δίνουν έναν δίκαιο απεργιακό αγώνα, εδώ και μέρες, ενάντια στις απολύσεις και στην αυθαίρετη κατάργηση τμημάτων  και  για  την  υπογραφή  Συλλογικής  Σύμβασης.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους, την απόσυρση όλων των    κατηγοριών εναντίον τους και την άμεση απόσυρση των δυνάμεων καταστολής  από  τον  χώρο τη ς απεργίας. 

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει 

Εκ του γραφείου τύπου της Π.Ο.Ε.Ε.Π.

Παλικαρίσια μάχη απέναντι σε εργοδοσία και δυνάμεις καταστολής

 Κράτος και δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά στην υπηρεσία της εργοδοσίας

 Συνεχίζουν τον αγώνα οι απεργοί παρά την αστυνομοκρατία 

1 σχόλιο:

  1. Τα γεγονότα στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» δείχνουν την πλήρη συμπόρευση του κράτους με τους εργοδότες και την προστασία των συμφερόντων τους. Αυτό που όμως που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι οι οικογενειακοί δεσμοί του νυν υπουργού Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, με την Mantis Group ιδιοκτήτρια της Μαλαματίνα. Τι συμβαίνει; Η διοίκηση της Mantis Group ελέγχεται πλειοψηφικά από τους αδελφούς Αλέξανδρο και Χαράλαμπο Κρομμύδα. Ο Αλέξανδρος Κρομμύδας, λοιπόν, είναι γαμπρός του Κ. Σκρέκα.
    Οι εργαζόμενοι της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» συνεχίζουν ακάθεκτοι τον αγώνα τους και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

    ''ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ'' ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ !!!

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου