Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για παιδιά


Με παιδικά χαμόγελα γέμισε η αίθουσα Συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή για παιδιά.

 Οι πόρτες της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ έχουν ανοίξει και υποδέχονται παιδιά και γονείς για να περάσουν μοναδικές στιγμές με γιορτινά εργαστήρια και κατασκευές, face painting, μουσικοκινητικά παιχνίδια και αφήγηση παραμυθιού. 


Ξεχωριστή γωνιά το βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με πολλούς τίτλους για μικρούς και μεγάλους. Τα βιβλία, το καλύτερο δώρο για τις γιορτές, θα διατίθενται σε ειδικές εκπτώσεις μέχρι και 60% - 70%.


 Κορύφωση της γιορτής είναι η πραγματοποίηση συναυλίας παιδικών τραγουδιών στις 7 το απόγευμα, όπου οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ακούσουν από κοντά 12 διαφορετικά μουσικά όργανα που θα συνοδεύουν τις φωνές των Γιάννη ΔιονυσίουΒιολέτα ΊκαρηΜιρέλας Πάχου και Απόστολου Ρίζου μαζί με την παιδική χορωδία του Δημοτικού ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη. Η ενορχήστρωση και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ συνεχίζουμε, όπως κάθε χρόνο, αυτές τις πρωτοβουλίες που δίνουν ανάσα, χαρά στα παιδιά και στους γονείς τους ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες. Προσθέτουν ένα μικρό λιθαράκι, ώστε να μπουν στην καρδιά των παιδιών οι αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, του αγώνα. Αξίες που είναι πάρα πολύ σημαντικές, ιδιαίτερα σήμερα που ζούμε σε μία κοινωνία, η οποία όλο και περισσότερο μετατρέπεται σε μια εχθρική ζούγκλα ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους. Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συνεχώς, να συνεχίζονται και όλο τον χρόνο. Θα κάνουμε το καθήκον μας, ΚΚΕ και ΚΝΕ.

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά να έχουμε σε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά που έρχεται. Να είμαστε με δύναμη όλοι, τα παιδιά μας, οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι της πατρίδας μας. Με δύναμη και υγεία να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου