Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Θραύση κάνουν οι πασχαλινές λαμπάδες «Κουτσουμπίνια»


Θραύση κάνουν οι πασχαλινές λαμπάδες που απεικονίζουν τον Δημήτρη Κουτσούμπα και ατάκες του που έγιναν viral, οι αποκαλούμενες από την δημιουργό τους και «Κουτσουμπίνια»

Η Πηνελόπη Καλογεροπούλου από το εργαστήρι «Το Λειρί του Κόκορα» πέρυσι είχε φτιάξει λαμπάδα με τον Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και την ατάκα του «Αυτοί είστε» έπειτα από παραγγελία ενός φίλου, ο οποίος την ανέβασε στα social media και στη συνέχεια το τηλέφωνό της πήρε «φωτιά».

 «Πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια;», «Αυτοί είστε», «Ωραία που είναι η Λιβαδειά χωρίς καμιά αιτία…»


Εχει φτιάξει λαμπάδες με ατάκες του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ όπως «Πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια;», «Αυτοί είστε», «Ωραία που είναι η Λιβαδειά χωρίς καμιά αιτία…».

«Cher ami cher Camarade»

Μετά την επίσκεψή του δε, στη Γαλλία πριν από μερικές ημέρες, ζητούν από την κυρία Καλογεροπούλου και λαμπάδα με την ατάκα «Cher ami cher Camarade» με την οποία άρχισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας την ομιλία του προς τους Γάλλους διαδηλωτές.

Σε ερώτηση αν της ζητούν κι άλλους πολιτικούς για να τους… κάνει λαμπάδα η κυρία Καλογεροπούλου απάντησε ότι «μου ζητούν πολλούς από το ΚΚΕ, όπως τον Θανάση Παφίλη, την Λιάνα Κανέλλη κ.α.».


Πάντως, λαμπάδα έχει φτιάξει και με εικονίδιο της Αλέκας Παπαρήγα με την ατάκα «Ε, δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας».

Απόσπασμα από την δήλωση  δημιουργού  Πηνελόπη Καλογεροπούλου στο enikos.gr


Τις λαμπάδες και τις κούπες «Κουτσουμπίνια» θα τις βρείτε κατ’ αποκλειστικότητα στο χώρο του εργαστήριου στην Κρέστενα ή μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά είτε στο site του εργαστηρίου www.igiagiamasikali.gr (κατηγορία λαμπάδες) είτε στα social media: Facebook Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Τολειρί του Κόκορα και Instagram pinelopikalogeropoulou

1 σχόλιο:

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου