Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

«Αντάρτης» απ’ τα… Jumbo

 
Επιστολή συγνώμης στον Αλ. Τσίπρα απέστειλε ο Παύλος Πολάκης

Δεν κράτησε και πολύ το… «αντάρτικο» του Παύλου Πολάκη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο πριν την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής Χανίων απέστειλε επιστολή… συγνώμης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Σε ό,τι αφορά την ανάρτησή μου σχετικά με τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, παρά το ότι αποτέλεσε αντίδραση στη δικαιολογημένη έκπληξη που μου προκάλεσε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, αναγνωρίζω εντούτοις ότι αποτέλεσε αστοχία, καθώς υπάρχουν κομματικά ζητήματα που δεν πρέπει να συζητούνται στη δημόσια σφαίρα, αλλά να επιλύονται εντός των οργάνων του κόμματος», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τον Μιχάλη Χαιρετάκη και την επιμονή του να μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Αναφορικά με τις απειλές για «εκκαθαρίσεις» και την ιδεολογική πλατφόρμα που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο και ερμηνεύθηκαν ως «καρφί» προς τον πρόεδρο, ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι επ’ ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Πολάκης στην επιστολή του ζήτησε συγγνώμη και για τη στοχοποίηση προσώπων: «Η πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων – δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης που έχει οδηγήσει τη χώρα μας στην 108η θέση διεθνώς, χειρότερη και από αυταρχικές δημοκρατίες ή απολυταρχικά καθεστώτα», αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ, η συμμετοχή του Π. Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι «πιθανή», κάτι όμως που μένει να επιβεβαιωθεί και από την Πολιτική Γραμματεία.

 atexnos.gr

3 σχόλια:

  1. Ο οσφυοκάμπτης, "κέρδισε"
    Επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια...
    https://www.902.gr/eidisi/politiki/323984/epistrofi-polaki-sta-psifodeltia-sto-neo-epeisodio-toy-sirial

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν βρε "κολλημένοι"..... μη δείτε άνθρωπο να βάζει την ουρά κάτω απ' τα σκέλια.... αμέσως να του την πείτε!!!!
      Joanna Joanna

      Διαγραφή
  2. Ο Κρητικαρος στα γονατα ...να ζηταει συχωρεση !!!
    ΟΥΑΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου