Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Αμετακίνητοι


«Οποιος με έχει παρακολουθήσει σε όλη μου τη διαδρομή την πολιτική, κυρίως στα τελευταία χρόνια, θα έχει διαπιστώσει ότι οι θέσεις μου είναι στερεές και αμετακίνητες (...) και βεβαίως έχετε απόλυτο δίκιο όταν λέτε για το δημοψήφισμα, η θέση μου είναι ξεκάθαρη, ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, και αυτό το επιβεβαίωσε και ο Αλέξης Τσίπρας με τις δεύτερες εκλογές που έγιναν λίγο μετά από αυτό το δημοψήφισμα...». Αυτά έλεγε την Τρίτη ο Ευ. Αντώναρος, ερωτώμενος για την υποτιθέμενη μετατόπιση που τον οδήγησε, από κυβερνητικό εκπρόσωπο επί ΝΔ, σε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιβεβαίωνε δηλαδή εκείνο που έγραφε την ίδια μέρα ο «Ριζοσπάστης», ότι οι κοινοί αντιλαϊκοί στόχοι που ενώνουν όλα τα αστικά κόμματα αποτελούν το κοινό έδαφος και για τις όποιες «μεταγραφές» στελεχών μεταξύ τους. Και ότι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρώην στελέχη της ΝΔ που όντως μένουν «αμετακίνητα» σε όσα λένε και κάνουν, αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους» στον ΣΥΡΙΖΑ των μνημονίων, των ΝΑΤΟικών υπογραφών, των αντιλαϊκών δεσμεύσεων στο πλαίσιο της ΕΕ.

Απέναντι σε όλους αυτούς πρέπει να σταθεί ο λαός, με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, αμετακίνητα στην πλευρά του αγώνα και της προοπτικής για τις σύγχρονες ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου