Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Οι οδηγίες της ΕΕ είναι το πρόγραμμα της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης

Οι οδηγίες της ΕΕ είναι το πρόγραμμα της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης της ΝΔ, με το οποίο ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν, τονίζει το νέο spot του ΚΚΕ.

Μέσα από το spot παρουσιάζονται οι βασικοί άξονες των «εαρινών συστάσεων» της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, για την επιτάχυνση των αντιλαϊκών «μεταρρυθμίσεων», για το ουσιαστικό «πάγωμα» των τριετιών ως το 2029, για την παραπέρα μείωση των δαπανών για τις λαϊκές ανάγκες, την αντιλαϊκή «αναμόρφωση» του φορολογικού συστήματος», την επιτάχυνση των πλειστηριασμών και των εξώσεων, την παραπέρα εμπορευματοποίηση της Υγείας, την επιτάχυνση της στρατηγικής της «πράσινης μετάβασης», την παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού.

Αναδεικνύοντας τη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αυτό το πρόγραμμα που θα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, το spot καταλήγει με το κάλεσμα «ΤΩΡΑ πιο δυνατό ΚΚΕ, για μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση!».

4 σχόλια:

  1. Η ντροπαλή πασοκοαριστερά έχει πάθει vertigo, μετά την πανωλεθρία του τΣύριζα. Τάχει χαμένα, ανακατεύει ψευτιές ("...ΟΛΩΝ των αρχηγών...") με ευσεβείς αυταπάτες, αντιφάσεις, που βγάζουν μάτι ( "εγκλωβισμένος" ο Λαός, που ..."ξεχύθηκε στις πλατείες το 2015"!) και βολικές αποσιωπήσεις για τις αμφιταλαντεύσεις της ίδιας της ντροπαλής πασοκοαριστεράς, που το 2015 χαιρέτιζε την "νίκη" του ...τΣύριζα, κι έτρεχε τις παραμονές του δημοψηφίσματος να τον στηρίξει στο κάλπικο και παπατζήδικο δημοψήφισμα-παγίδα, πέφτοντας μέσα και με τα τέσσαρα μέσα στον λάκκο!
    Είναι οι ίδιοι, που μετά το '89, και αγκαλιά με τους δεξιούς οπορτουνιστές, (που αργά, μετά από 35 χρόνια, ανακάλυψαν ότι "δεν ανήκουν στην Αριστερά") έκαναν και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να διαλύσουν το ΚΚΕ.
    Η τάχατες "αριστερή απογοήτευση", που εκφράζουν είναι στην πραγματικότητα η απογοήτευση του καιροσκόπου, που καταλαβαίνει ότι τον έχει πάρει χαμπάρι ο Λαός και τον κάνει στην μπάντα. Ραγιάδες και γκιαούρηδες του κομμουνιστικού κινήματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ραγιάδες και γκιαούρηδες του κομμουνιστικού κινήματος...."

      εεε το παρατράβηξες "κομμουνιστικού κινήματος...."
      Πότε ηταν αυτοί στο Κομμουνιστικό κίνημα;

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    2. Ηταν ΚΣ/ΚΝΕ και νομίζω και μέλη της ΚΕ κάποιοι από δαύτους και σίγουρα ο αρθρογράφος.

      Διαγραφή
    3. Για την σημερινή τους ιδιότητα γράφω
      ΔΣΕ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου