Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Αυτοί είμαστε vol2!


Το τελικό προεκλογικό της spot δημοσιοποίησε η ΚΝΕ.

«Τώρα η ψήφος στο ΚΚΕ μετράει πιο πολύ! Χιλιάδες νέες και νέοι σκέφτηκαν αλλιώς, έκαναν το βήμα και ψήφισαν ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα όλοι μαζί. Ακόμα περισσότεροι! Να μην αφήσουμε τον άδικο εκλογικό νόμο να κλέψει έδρες από το ΚΚΕ! Να εκλεγούν και πάλι πολλοί αγωνιστές βουλευτές, στήριγμα στις διεκδικήσεις μας!

Τώρα πιο δυνατό ΚΚΕ! “Αυτοδύναμη” αντιπολίτευση για τον λαό και τη νέα γενιά!», αναφέρει.

Η ΚΝΕ, Ευχαριστεί το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί» για την παραχώρηση του κομματιού τους «Του κόσμου οι λαοί».

 

1 σχόλιο:



  1. Με ενθουσιασμό, κέφι κι αισιοδοξία «έκλεισε» η προεκλογική περίοδος για τις Κομματικές Οργανώσεις με γλέντια που έστησαν σε εκλογικά περίπτερα διαφόρων περιοχών. Βέβαια, η μάχη του ψηφοδελτίου συνεχίζεται μέχρι τελευταία στιγμή.

    Στην Καισαριανή, το λαϊκό γλέντι στήθηκε μπροστά από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Σκοπευτήριο με παρόντες, τους υποψήφιους βουλευτές του Νότιου Τομέα Γεωργοπούλου Κανέλλα και Σπύρο Τζόκα, καθώς και τον Ηλία Σταμέλο, υποψήφιο δήμαρχο Καισαριανής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Ανάλογη εικόνα και στο Χαϊδάρι, όπου παραβρέθηκε ο Μιχάλης Σελέκος υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου