Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας, στο πλάι των εργαζομένων, με πιο δυνατό ΚΚΕ


Η κυβέρνηση θα βρει απέναντι της όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία και το κίνημα τους τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην δευτερολογία του στην Βουλή, για τις προγραμματικές δηλώσεις, διαμηνύοντας πως το ΚΚΕ πιο δυνατό, μπαίνει μπροστά απέναντι σε αυτή την επίθεση.

«Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας, και εδώ μέσα, κυρίως όμως έξω στο πλάι των εργαζομένων», σημείωσε. «Θα είμαστε εδώ για να σας κάνουμε πιο δύσκολο να προχωρήσετε αυτό το αντιλαϊκό πρόγραμμα, να πιάσετε τους στόχους του κεφαλαίου», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ διακόπηκε για πολύ λίγο, επειδή ένιωσε πόνο στη μέση. Έπειτα από ελάχιστα λεπτά η ομιλία συνεχίστηκε κανονικά.

2 σχόλια:

  1. Ο Μήτσος, ακόμα και με μυϊκό σπασμό στη μέση, βγάζει νοκ άουτ τον Μητσοτάκη...
    "Πρέπει, δηλαδή, να πάμε για μπύρα για να σας τα εξηγήσω όλα αυτά; Που αναρωτιέστε κιόλας, πώς γίνεται να είμαστε και κομμουνιστές το 2023!
    Θα σας το πω εδώ, λοιπόν, χωρίς μπύρα, χωρίς τσίπουρο! Καθαρά και ξάστερα, δημόσια: Γιατί σήμερα το 2023, οι δυνατότητες για κάλυψη των κοινωνικών αναγκών είναι μεγαλύτερες από ποτέ! Κι όμως, η ψαλίδα ανάμεσα σε αυτές τις δυνατότητες και στο πώς ζουν οι πολλοί, είναι επίσης μεγαλύτερη από ποτέ.
    Γιατί η Ελλάδα για την οποία μιλήσατε, όπου οι ατομικές φιλοδοξίες της καθεμιάς και του καθενός θα συμβαδίζουν με τη συλλογική πρόοδο, δεν πρόκειται να υπάρξει στο δικό σας σύστημα ό,τι και αν κάνετε. Το ζούμε αυτό από τετραετία σε τετραετία. Ούτε στον αιώνα τον άπαντα.
    Γιατί καπιταλισμός σημαίνει ακριβώς: Η κοινωνική πρόοδος να θυσιάζεται για τη μεγιστοποίηση του ατομικού κέρδους, σε βάρος της ευημερίας των πολλών".
    Μέχρι τη Λάρισα ακούστηκε η σφαλιάρα...
    Μάγδα Φωτεινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι ανθρώπινος και ειλικρινής. Ενώ θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ομιλία του και να την συντομεύσει για να βγει έξω από τον έντονο πόνο που αισθάνθηκε στην μέση του, είπε δημόσια στην Βουλή πως δεν αισθάνεται καλά και τότε έσπευσαν να τον συμπαρασταθούν οι βουλευτές που είναι γιατροί. Μετά από λίγο αντιμετώπισε το συμβάν με χιούμορ και ολοκλήρωσε όσα είχε να πει.
    Με αφορμή αυτό το γεγονός κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να εκφράσουν τον ρατσισμό τους, τον αντικομμουνισμό τους, την αποκτήνωση τους και την απόλυτη ευθυγράμμιση τους με το λάιφ στάιλ του συστήματος. Θεωρούν μάλλον πως αυτοί είναι άτρωτοι και πως δεν είναι θνητοί, όπως όλοι οι άνθρωποι.
    Επειδή λοιπόν είμαστε όλοι άνθρωποι και πονάμε ή αρρωσταίνουμε γι’ αυτό το ΚΚΕ στηρίζει ένα δωρεάν δημόσιο σύστημα υγείας για όλους κι όχι μόνο γι’ αυτούς που έχουν χρήματα.
    Κι επειδή ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι αγωνιστής, όσες φορές κι αν πέσει θα σηκωθεί!

    Μαρία Παπαγιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου