Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Πάρε τον παπά


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, προτείνει συνδρομή των παπάδων στην πυρόσβεση.

Βάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει δυο λόγια για τις πυρκαγιές και κάνει ερωτήσεις ενός ανθέλληνα.

Δίνει μερικές συμβουλές στους πατριώτες μιας συνδρομητικής χώρας και κάνει προτάσεις για καλοκαιρινά «ινστα-στόρι».

 Τέλος, εξηγεί τη σχέση μεταξύ ανάπτυξης και περιβάλλοντος, και πώς το «υψηλό επίπεδο σέρβις» προϋποθέτει την καταστροφή της χώρας.

  zaraleaksTV

 

2 σχόλια:

  1. Καταθλιπτική η εικόνα με τις εγχώριες φωτιές, .....αλλά δεν είναι μόνο αυτές:
    Στην Ουκρανία συντελείται μια απίστευτη καταστροφή ενός Λαού και μιας χώρας, εξ αιτίας του γνωστού σκυλοφαγώματος μεταξύ ιμπεριαληστών κεφαλαιοκρατών. Είναι πολύ χαρακτηριστικό, ότι εδώ, όπως και στο Ιράκ και στην Συρία, ούτε κατά διάνοιαν υπάρχει η μόνιμη στο παρελθόν δικαιολογία του "κομμουνιστικού κινδύνου". Και οι δύο, στενές ή ευρύτερες πλευρές της σύγκρουσης, σε Δύση και Ανατολή, ιδεολογικά είναι λυσσασμένοι αντικομμουνιστές του κερατά. Είναι τα εύγευστα φρούτα της "κατάρρευσης του ερυθρού ολοκληρωτισμού της ΕΣΣΔ" και του "Τείχους του Αίσχους", που πανηγύρισαν δεξιοί και αριστεροί καραγκιόζηδες.
    Διαβάστε ένα συγκλονιστικό κείμενο ενός αμερικανού βετεράνου τεσσάρων πολέμων, για τις συνέπειες αυτής της καταστροφής, μόνο για τους Ουκρανούς.
    Ουκρανία: Ανάλυση αποκαλύπτει τη μεταπολεμική φρίκη που θα βιώσει η χώρα
    Προφανώς ο συγγραφέας, χωρίς να είναι καν αριστερός, ανήκει στους "σκεπτικιστές" αυτής της σύγκρουσης. Κι επίσης δεν επεκτείνεται στις συνέπειες και για τους Λαούς της σημερινής Ρωσσίας, του ΝΑΤΟ αλλά και της υπόλοιπης οικουμένης. Γιατί οι λογαριασμοί γι αυτά τα καμώματα των αρειμανίων θιασωτών της "ελεύθερης αγοράς" είναι πολύ περισσότεροι.
    Και θα πληρωθούν από πολλούς περισσοτέρους, καλοί μου δεξιοί και "αριστεροί" φίλοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεχταρ, έχεις δίκιο, πολύ καλή η ανάλυση που κάνει ο Daniel Davis.
    Νομίζω πως πρέπει και ο gkagkarin, να το αναπαράγει, με την τελευταία παρατήρησή σου, οτι δεν ειναι αριστερός, ο συγγραφέας
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου